Inici Destacats Nahia Berecoechea, campiona del torneig Arcadi Manchón

Nahia Berecoechea, campiona del torneig Arcadi Manchón

Les instal·lacions del Club tennis Montbui han tornat a viure durant una setmana el millor tennis i és que s’ha celebrat el 10è Torneig de tennis femení Arcadi Manchón. A més, enguany coincidint amb el 10 aniversari s’ha celebrat el Torneig també femení en cadira de rodes.

Ha estat una intensa setmana en la que s’ha disputat 62 partits per arribar diumenge a la final del Torneig en la que s’enfrontava Nahia Berecoechea i Olga Parres.

Desprès de dos sets Nahia Berecoechea es va proclamar campiona del Torneig, d’aquesta manera, una jugadora del planter, del Centre d’alt rendiment Top Tennis, posava la cirereta a la celebració del desè aniversari del Torneig Arcadi Manchón.

Parres, més veterana amb 28 anys, és la jugadora de la història del tennis espanyol que ha disputat més de 60 finals dobles i individuals de tornejos ITF, dels que ha guanyat 35, mentre que Berecoechea, amb 18 anys, ha estat la seva primera victòria en un torneig ITF.

Per Top tennis que la jugadora Nahia Berecoechea guanyés el Torneig ha estat un reconeixement a la feina de tot l’equip que l’ha acompanyat; entrenadors, fisioterapeutes, psicòlegs,… però també per l’aposta que és va fer de Club de Tennis Montbui de ser centre d’alt rendiment dedicat a la formació integral de tennistes competitius a nivell internacional.

Pel que fa a la celebració del Torneig en cadira de rodes Top Tennis ha volgut deixar palès que son escola inclusiva, que tothom pot jugar a tennis i fins hi tot arribar a l’elit, com és el cas de la campiona Lola Ochoa, numero 34 del món. I és que Top tennis és un escola que contribueix a la integració social de les persones amb discapacitat física i psíquica amb programes especials per apropar el tennis a tothom.

El desè aniversari també va ser especial per a tots els patrocinadors i col·laboradors que van celebrar en un sopar l’efemèride. Top Tennis, va voler fer d’aquesta manera el seu agraïment al seu suport i aposta cap al torneig a les més de 50 empreses i institucions que al llarg d’aquests 10 anys han fet costat al Torneig

La competició, impulsada per l’equip de Top Tennis compta amb el suport i col·laboració del Club Tennis Montbui, l’Ajuntament de Santa Margarida de Montbui, la Federació Catalana de Tennis, la Federació Espanyola de Tennis, així com una trentena d’empreses patrocinadores.