Inici Societat Nadal de gestos solidaris amb el Banc de la teca de Vilanova...

Nadal de gestos solidaris amb el Banc de la teca de Vilanova del Camí

COMPARTIR

El Club Esportiu Anoia hat fet una valoració molt positiva del recapte d’aliments i productes de primera necessitat per al Banc de la Teca que van fer el passat mes de desembre. Amb la col·laboració de Creu Roja Anoia, han fet arribar tots els articles al Banc de la Teca, per contribuir a paliar les necessitats de les famílies que més ho necessiten en aquests moments.

Aquesta ha estat la primera vegada que el club participa en un acte com aquest, amb l’objectiu de prendre consciència sobre la situació que pateixen força famílies del municipi i que s’ha agreujat amb la pandèmia.

Com afirma Raúl Martos, coordinador del CE Anoia, “tots coneixem alguna família que està passant dificultats i que no ens podíem imaginar que algun dia es trobarien en una situació com aquesta”.

La participació ha estat molt bona i ha sorprès especialment la ràpida resposta de les famílies i dels infants del club. Martos destacava, de manera particular, la implicació dels nois i noies que van ser els primers a aportar productes d’higiene infantil: “van tenir un detall molt bonic portant bolquers en forma de cistella de regal”.

Raúl Martos ha agraït les aportacions de totes les persones, així com la complicitat de la Junta i de les tres persones que li han donat suport en aquesta iniciativa: Juan Antonio, Alba i Gerard.

L’empresa poblatana Novares fa una donació de productes 

L’empresa Novares de La Pobla de la Claramunt ha fet una donació de productes de primera necessitat al Banc de la Teca de Vilanova del Camí.

L’alcaldessa Noemí Trucharte i el regidor de Serveis Socials, Xavi Sala, han agraït el gest d’aquesta empresa poblatana, que ja ha col·laborat en altres ocasions en causes solidàries a Vilanova del Camí.

En nom del municipi, Noemí Trucharte, ha agraït especialment la implicació de José Ramón Delgado, Director de planta; Virgilio Fernández i Sandra Iglesias, responsable i técnica administrativa de Recursos Humans, respectivament.

L’Associació Cultural Camp del Rei dona 600 € al Banc de la Teca

L’Associació Cultural Camp del Rei ha fet arribar una aportació de 600€ a l’Ajuntament de Vilanova del Camí perquè sigui destinada al Banc de la Teca. Es tracta dels diners corresponents al premi que va guanyar la comparsa de Carnaval en la passada edició.

Un any “normal”, explica Cano, “els diners del premi s’utilitzen per subvencionar part de la calçotada que l’entitat prepara per agrair l’esforç dels participants de la comparsa i col·laboradors del carnaval”. Però davant la situació generada per la pandèmia es va decidir fer la consulta als participants de la comparsa i “la resposta va ser positiva per unanimitat”.

Manuel Escriche i Manolo Cano van fer l’entrega del taló als responsables municipals, el passat dimecres. Els diners es destinaran a la compra d’aliments i productes d’higiene del Banc de la Teca per a les famílies que necessiten, en aquests moments, aquest servei essencial.

FER UN COMENTARI

*