Inici Festes Nadal amb llum a Calaf

Nadal amb llum a Calaf

COMPARTIR

[Img #3608]L’Ajuntament de Calaf va fer lliurament, dissabte passat, dels premis del II Concurs d’Il·luminació Nadalenca del municipi, que en aquesta edició ha registrat 21 participants. L’acte va comptar amb la presència dels patges Farik, Farak i Faruk, que durant tot el matí van ser a la plaça Barcelona’92 amb part del seu seguici, saludant petits i grans en el marc del campament reial. En el transcurs de la matinal també es va repartir coca i xocolata desfeta entre els assistents.

L’alcaldessa del municipi, Maria [Img #3610]Antònia Trullàs, va agrair a tothom la participació en el concurs, i va encoratjar els veïns a seguir guarnint les cases i carrers per fer més lluïdes les festes de Nadal. El regidor de Medi Ambient, Joventut i Serveis, Jesús López, va explicar el funcionament de les votacions i va destacar la qualitat i el treball de totes les propostes. Ell i la regidora de Cultura i Festes, Fina Bastardas, van anar desvetllant els guanyadors de cada categoria.

[Img #3609]En l’àmbit de balcó o finestra, el primer premi va ser per a Marta Martín. En la categoria de façana, la proposta més votada va ser la d’Olga Martín. Pel que fa a la categoria de blocs o comunitats de veïns, la decoració del Passeig de Santa Calamanda 15 es va endur el primer premi. En comerços, Flors i Plantes Rosa Maria va ser l’aparador més votat, encara que la botiga Lunnäe es va endur una menció especial pel seu disseny.

Finalment, l’Associació de veïns del barri de la Pineda va guanyar el primer premi pel que fa a decoració de places i carrers; els veïns del carrer Londres van classificar-se en segon lloc, i l’Associació de veïns del Nucli Antic va assolir la tercera posició per la seva decoració de la plaça de les Eres i del carrer del Carme.

A més dels premis en metàl•lic per als guanyadors, que en total sumaven 1.700 euros, es va lliurar una ampolla de cava a tots els participants en aquesta segona edició del concurs.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*