Inici Festes Nadal a Masquefa

Nadal a Masquefa

COMPARTIR

[Img #3167]Masquefa viurà aquest any un Nadal més tradicional que mai. L’Ajuntament, amb la col•laboració de diverses entitats, ha tornat a organitzar una agenda nadalenca temàtica. En aquesta ocasió, el fil argumental de les activitats serà el mateix Nadal, és a dir, els costums, els personatges, la il•lusió i, en definitiva, la màgia, que envolta unes festes que són molt especials per a tots, petits i grans.

Novetats i actes de sempre

Per a impregnar-nos d’aquest esperit nadalenc, la programació inclou algunes novetats destacades. Així, per exemple, el dia 23 el grup local Teatrerus també ens farà capbussar de ple en les festes nadalenques amb dues representacions a la Capella del Roser.

Altres novetats que ens ajudaran a mantenir l’esperit nadalenc serà l’espectacle infantil ‘L’home dels nassos’, previst per al 30 de desembre, i el conte ‘La llegenda del caganer’, que es farà el dia 3 de gener.

En el capítol de novetats també destaca el ‘Nadal arreu del món’, que organitza la Biblioteca. Durant totes les festes la biblioteca es decorarà com si fos la ciutat de Nova York i exposarà tots els seus fons sobre aquesta temàtica.

A aquestes activitats s’hi sumaran tots aquells actes tradicionals que any rere any formen part del Nadal a Masquefa. És el cas del gran caga tió que organitza l’Associació de Comerciants i Serveis, la Festa de la Nit de Nadal a la Sala Polivalent, el concert de Sant Esteve amb la Coral l’Alzinar, i aquest any també l’Aula de Música, i la visita del Patge Viu-Viu als infants de Masquefa i als de La Beguda per a recollir les seves cartes per als Reis Mags d’Orient.
L’agenda de Nadal també inclourà una xocolatada, la representació a La Beguda de l’obra ‘La Caputxeta Vermella’, i la Festa de Cap d’Any a la Polivalent, en què podrem acomiadar plegats el 2012 i donar la benvinguda al 2013. Podeu consultar els horaris d’aquestes activitats al programa adjunt.

Com no podia ser d’altra manera, la màgica nit del 5 de gener rebrem la visita de Melcior, Gaspar i Baltasar, que tornaran a desfilar pels carrers de Masquefa, acompanyats dels tambors, cornetes i majorets de Can Parellada. Els Reis d’Orient també seran a La Beguda per portar la il•lusió a tot els infants.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*