Inici Festes Nadal a La Torre de Claramunt

Nadal a La Torre de Claramunt

COMPARTIR

El Centre Social Sant Joan Baptista de la Torre de Claramunt, serà un dels principals escenaris dels actes que es fan al municipi per aquestes festes nadalenques.

Així, aquest divendres 21 durant tot la tarda s’hi farà la Festa de la llar d’infants, i a 2/4 de 8 del vespre, hi haurà la recepció de Nadal per a associacions i treballadors de l’Ajuntament.

Dissabte 22 s’hi espera l’arribada del Pare Noël, a partir de les 6 de la tarda.

El diumenge dia 23, tindrà lloc la primera trobada de plaques de cava; tots els beneficis es lliuraran a la Marató de TV3. L’activitat s’iniciarà a les 9 del matí i fins les 2.

Els actes nadalencs a La Torre continuen els dies 24, 27, 28 i 31 i al gener dies 2 3 i 4 en horari matinal, amb el Casal de Nadal que es farà al pavelló poliesportiu.

Pel dia 28 s’espera l’arribada del Patge Faruk, al Centre Social St. Joan Baptista a partir de les 6 de la tarda.

La nit de cap d’any, amb inici a la 1 de la matinada, serà amenitzada pel Duet Amatista (el preu de l’entrada és de sis euros).

Com en tota agenda nadalenca, no hi pot faltar la Cavalcada de Reis, que arribarà puntualment
el dia 5 de gener a partir de les 6 de la tarda a les Pinedes, a les 7 a Vilanova d’Espoia i a La Torre, a les 8 del vespre.

Al mateix centre Sant Joan Baptista s’hi podran deixar joguines i aliments que es faran arribar
als veïns més necessitats.

Actes a les Pinedes de l’Armengol

A Les Pinedes, el Centre Social Font de l’Armengol és l’espai on s’hi ubiquen totes les activitats festives d’aquests dies. Aquest dissabte dia 22 hi ha programada la Festa de Nadal de la llar d’infants de Vilanova d’Espoia.

El dia 24 a les 12 del migdia es farà cagar el tió, i a les 6 de la tarda arribarà el Pare Noël.

Pels dies 28, 29 i 30 a la tarda s’hi farà el Saló de la Infància, i a les 7 de la tarda del dia 30 arribarà el Patge Faruk, i la festa de cap d’any, d’entrada gratuïta, començarà a la 1 de la matinada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*