Inici Festes Nadal a Carme

Nadal a Carme

COMPARTIR

[Img #3151]Aquest diumenge, 23 de desembre de 2012, a partir de les sis de la tarda, tindrà lloc a Carme, la representació del quart pessebre vivent.

Les places, els carrers, i algunes entrades de les cases properes a l’entorn de l’església es convertiran per un parell d’hores, en l’establia, el mercat, el racó dels oficis, l’ infern, el cel, la taberna, la posada, la vila romana, l’anunciació dels pastors, el galliner amb els petits pastorets… Tots ells, plens de personatges vivents que durant dues hores, ompliran diferents racons del poble.

Amb la participació de més d’un centenar de vilatans i amb la col•laboració de l’Ajuntament, enguany es torna a repetir aquesta experiència.
 
[Img #3150]Dilluns 24 de desembre quan toquin les 12 de la nit a l’interior de l’església de Carme, es representarà el “Petit Vailet”, obra teatralitzada per nens i nenes de Carme. L’àngel anunciador, els fanalets dels infants que obren camí, la cova amb la Verge Maria, Sant Josep i el Nen Jesús. Els diferents actors i actrius recitaran els versets apresos i cantaran les melodies pròpies d’aquesta representació: El petit vailet, la pastora Caterina, el Rabadà, els àngels, i tots els pastors i pastores amb les seves diferents auques.

Saló de la infància

[Img #3152]Com en anys anteriors el Casal de Carme i el Centre recreatiu i cultural, acolliran una nova edició del Saló de la Infància.

L’organització corre a càrrec d’un grup de pares i mares, els quals de manera desinteressada preparen el material necessari, planifiquen els diferents tallers i sol•liciten aquell material necessari pel gaudi dels infants del poble, amb la col•laboració de la regidoria d’Infància de l’Ajuntament de Carme

El Saló 2012 girarà entorn a diversos elements relacionats amb el món dels esports i estarà obert les tardes dels dies 28, 29 i 30 de desembre de 5 a  2/4 de 9 del vespre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*