Inici Festes Nadal a Calaf

Nadal a Calaf

COMPARTIR

[Img #3138]Calaf es prepara per viure les festes de Nadal amb nombroses activitats per a totes les edats. Als carrers i façanes ja hi ha la decoració nadalenca, instal•lada pels participants al Concurs d’Il•luminació —que enguany reuneix una vintena de participants entre particulars, comerços, comunitats de veïns i associacions.

Aquest dissabte 22 de desembre començaran els actes, amb la Fira i Festa del Nadal que es durà a terme a la plaça Barcelona’92. Durant [Img #3139]tot el dia hi haurà parades de productes artesans, una foguera, l’arbre dels desitjos, actuacions musicals, contes, escultures de gel… La festa l’organitzen Cat Patrimoni i nombrosos comerços i empreses, amb la col•laboració de diverses entitats i amb la implicació de l’Ajuntament de Calaf.

Dilluns, 24 de desembre, serà el torn del tradicional Concert de Nadal, un any més a càrrec dels alumnes de l’Escola Municipal de Música. Hi haurà peces conegudes pel públic i també nous descobriments, a més de les nadales —que no poden faltar pas en un [Img #3141]concert com aquest. L’acte, obert a tothom i d’entrada gratuïta, tindrà lloc a les 18.30 h a la Unió Calafina.

L’endemà dimarts, 25 de desembre, el Casal de Calaf aixecarà el teló de la primera representació dels tradicionals Pastorets, que enguany arriben a la 88a edició. Les peripècies d’en Lluquet i d’en Rovelló traslladaran els espectadors a un relat màgic, ple d’aventura i d’emocions. La funció tindrà [Img #3140]lloc a les 19.00 h, i els Pastorets es podran veure encara el diumenge 30 de desembre i els diumenges 6, 13, 20 i 27 de gener (a les 17.30 h).

Finalment, dues activitats d’allò més atractives per als menuts de la casa, totes dues per al dia de Sant Esteve, el 26 de desembre. Al matí, a les 12.00 h i a la Sala de Fusta, tindrà lloc el 15è contacontes, una cita ja ineludible per a tota la família. A la tarda, a partir de les 17.30 h, la Unió Calafina acollirà els patges Farik, Farak i Faruk, que recolliran les cartes de tots els nens i nenes per poder-les lliurar als Reis Mags.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*