Inici Destacats Les Músiques de Butxaca tornen el 6 d’octubre

Les Músiques de Butxaca tornen el 6 d’octubre

COMPARTIR

El cicle Músiques de butxaca de l’Ateneu Igualadí reprèn el proper 6 d’octubre l’últim tram d’aquest any del 20è aniversari.

El primer tram de l’aniversari es va tancar amb el concert intens i lluminós d’Après Minuit amb Cece Giannotti al capdavant, el Soul de categoria de Shirley Davis & The Silverbacks, la petjada íntima d’Enric Verdaguer i Roger Usart amb aquell concert com de boscos endins del mes de maig.

Parada a l’estiu i ara amb l’arribada de la tardor tornen els concerts els primers divendres de mes a les 11 de la nit al Teatre Municipal l’Ateneu.

Des de l’entitat han triat amb cura els concerts que falten per completar la temporada i acabar d’arrodonir aquest any tan especial.

Comencen el divendres 6 d’octubre amb el prestigiós pianista de Blues i Boogie Woogie reconegut en l’àmbit internacional Lluís Coloma i el seu nou treball d’estudi ‘Boogie Wins Again’. El 3 de novembre VEIL, nom artístic de Txell Prada, jove talent de l’escena catalana amb l’indie-pop actual més alternatiu que presentarà el seu primer treball discogràfic ‘Safe And Soud’ i com a colofó, acabarà la temporada el cantant barceloní Jordi Rabascall que ens acostarà la versió més íntima del gran Sinatra, ‘Sinatra at the Apartment’ el divendres 1 de desembre.

Si parlem de Músiques de butxaca parlem de caliu, proximitat, complicitat, públic disposat a deixar-se sorprendre, bona música, joves talents, reconeguts artistes amb nous projectes i també gintònic i bon ambient i nits de divendres diferents.

Entrades i abonaments

El preu de l’entrada és de 12 € amb gintònic inclòs i de 10 € pels socis de l’Ateneu, Cineclub i Amics del Teatre de l’Aurora. Les entrades es poden comprar online a través de www.musiquesdebutxaca.cat , anticipades a Secretaria de l’Ateneu o mitja hora abans del concert a taquilla.

També hi ha l’opció d’adquirir un ABONAMENT pels 3 concerts amb gintònic inclòs per 30 € i de 24 € pels descomptes abans esmentats.

Hora dels concerts: a les 23 h al Teatre Municipal l’Ateneu

L’Ateneu Igualadí organitza les Músiques de butxaca amb la col·laboració i patrocini d’un gran equip: L’Acústic, taverna de l’Ateneu, Gestilar, Van Bruc International, Ajuntament d’Igualada, Cafè de l’Ateneu, Primeras Marcas, Supermas, Enric Martí Videoproduccions, Canal Taronja, Ràdio Igualada, Infoanoia.cat, AnoiaDiari, Anoia Ràdio, Surtdecasa.cat, Veu de l’Anoia i Fruiteria Pilar.

FER UN COMENTARI

*