Inici Destacats Músiques de butxaca comença temporada amb The Sey Sisters i entrades exhaurides

Músiques de butxaca comença temporada amb The Sey Sisters i entrades exhaurides

COMPARTIR

El mes de febrer marca l’inici dels concerts de les Músiques de butxaca i enguany l’arrancada no podia ser millor amb de The Sey Sisters inaugurant temporada i el cartell d’entrades exhaurides.

El concert se celebrarà aquest divendres 1 de febrer a les 23 h al Teatre Municipal l’Ateneu.

The Sey Sisters, un espectacular trio de veus negres, ens convidarà a viure un sentit viatge musical des del Gospel fins a la música africana, passant pel Soul. Cants impregnats de profunda emoció inspirats en la lluita contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. Les riques harmonies, els cants a capella i les seves carismàtiques actuacions es combinen per fer reviure l’esperit i l’ànima Gospel amb el que volen reivindicar el seu paper com a afro-descendents.

Amb una agradable fusió de l’ànima Gospel i de l’esperit africà, aquestes tres germanes de descendència ghanesa estenen les seves increïbles veus arreu del món, combinant el seu ritme, la seva energia contagiosa, el seu inqüestionable talent i la seva verdadera passió. Des de la seva creació com a grup l’any 2006, han actuat per diferents festivals de Catalunya, Espanya i col·laborat amb diferents artistes nacionals i internacionals.

L’any 2015 van treure el seu primer treball discogràfic ‘Let freedom ring’ (Temps Record), el qual van presentar per tota la geografia espanyola durant dos anys, amb una resposta molt positiva i entusiasta per part del nombrós i variat públic.

El setembre del 2018 treuen el seu segon disc ‘Rise’ (Satélite K).

« ’Rise’ neix de la necessitat d’expressar-nos des del que som: dones nascudes a Catalunya i negres amb les nostres inquietuds, les nostres pors i les nostres fortaleses. Ha nascut des de la necessitat de visibilitzar un sector social que molt poques vegades es té en compte, el col·lectiu afro i les/els afro- descendents. Aquelles i aquells que som descendència de persones migrades que, tot i haver nascut i crescut a Catalunya lluitem cada dia perquè el nostre color de pell no determini qui som.

‘Rise’ és una crida a la revolució personal. És una crida a l’acceptació personal i col·lectiva. És una crida a la visibilitat»

The Sey Sisters, amb una indumentària que fusiona la tradició africana amb la cultura europea, comparteixen aquest projecte amb el pianista i saxofonista Albert Bartolomé, amb qui completen un magnífic cercle de bona energia i aire fresc que defineixen els seus espectacles.

Edna Sey – veu
Kathy Sey – veu i percussió
Yolanda Sey – veu
Albert Bartolomé – Piano, teclat i saxo

L’Ateneu Igualadí organitza cicle de concerts amb el suport del Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Igualada i la complicitat de col·laboradors i patrocinadors.

L’Acústic, Òmnium Cultural, Van Bruc International, Renda Urbana, Cafè de l’Ateneu, Primeras Marcas, Supermas, Enric Martí Videoproduccions, Canal Taronja, Ràdio Igualada, Infoanoia.cat, AnoiaDiari, Anoia Ràdio, Surtdecasa.cat, Veu de l’Anoia i Fruiteria Pilar.

A la web www.musiquesdebutxaca.cat està disponible la programació de la temporada i l’opció de comprar les entrades anticipades. Ens podeu seguir a a les xarxes a través Facebook Músiques de butxaca, a Twitter @MusiquesButxaca i Instagram musiquesdebutxaca

FER UN COMENTARI

*