Inici Destacats Les Músiques de Butxaca arriben amb tres propostes per a la tardor

Les Músiques de Butxaca arriben amb tres propostes per a la tardor

COMPARTIR

El mes d’octubre marca l’inici de la segona part de la temporada dels concerts de Músiques de butxaca. El divendres 5 d’octubre a les 11 de la nit el cicle de concerts es posarà en marxa.

Encetarà la temporada el que fos cantant i guitarrista de Txarango, Marcel Lázara que torna amb un nou projecte, Marcel Lázara i Júlia Arrey i un primer disc ‘Pedalant endins’. Cançons que recullen l’experiència transformadora d’un trajecte vital i musical pedalant per Brasil ara fa 2 anys.

El mes de novembre, dos concerts. Xarim Aresté el dia 2 amb ‘Polinèsies’, tercer disc en solitari, treball que ja recull premis com l’aconseguit en la darrere edició dels Premis MIN de Música Independent 2018 i el divendres 30 tancant mes i temporada, la jove compositora barcelonina, Raquel Lúa que presentarà el seu recent estrenat primer disc, ‘Ruegos y demás’, harmonies que ens faran viatjar a l’arrel de cada gènere musical a través del mar i la poesia .

Un cartell divers i plural. Noves propostes musicals d’artistes que ja coneixem de llarg i d’altres per descobrir, veus noves i projectes singulars.

Les Músiques de butxaca conviden al públic a viure una experiència. Segurament per l’escenari del preciós teatre modernista de l’Ateneu on tot passa, on músics i públic comparteixen espai i complicitat. Per l’ambient acollidor, reproduint els antics cafès-concerts, escenificat amb una il·luminació càlida a la llum de les espelmes. Per la bona disposició d’un públic lliurat a deixar-se sorprendre. Esperem tancar la temporada amb la mateixa bona acollida que fins ara.

Les entrades de tots els concerts ja es poden comprar online a través de la web de Músiques de butxaca.

Tot el que té a veure amb la nova programació, informació dels grups, preus, descomptes i abonaments especials està disponible a la web www.musiquesdebutxaca.cat i per estar al cas de tot el que passa i passarà ens podeu seguir a les xarxes a través de la pàgina de Facebook Músiques de butxaca, a Twitter @MusiquesButxaca i a partir d’ara també a Instagram musiquesdebutxaca

FER UN COMENTARI

*