Inici Festes Música i una festa holi van tancar la Setmana de la Joventut...

Música i una festa holi van tancar la Setmana de la Joventut de Montbui

COMPARTIR

Montbui va celebrar entre els dies 1 i 21 de juliol una nova edició de la “Setmana de la Joventut”, un conjunt de propostes adreçades als més joves del municipi.

Del programa d’enguany cal destacar per la seva elevada participació el “Montbui Holi Festival”, un dels actes de cloenda (l’altre va ser el concert juvenil “Romántico Latino”) celebrat divendres passat al descampat ubicat a tocar del supermercat “Mercadona”. La festa “holi” de l’estiu montbuienc va aplegar unes 200 persones en una activitat molt divertida i on petits i també alguns grans van voler gaudir de la festa dels colors.

La “Setmana de la Joventut” va tenir també com a activitat destacada el “Downhill” La Tossa, una proposta que per primer cop va formar part del campionat “Inercia” de l’especialitat. També a La Tossa es va celebrar un concert musical a càrrec de Carlos Gómez.

Entre les activitats no van faltar diferents sessions de bany nocturn a la piscina d’estiu i també projeccions de cinema a la fresca, tant a la piscina com a l’amfiteatre del Passeig Catalunya. També es van celebrar dues sessions “Masterclass” a la piscina i un circuit d’obstacles al Parc Central.

Cal remarcar que es va dur a terme per segon any consecutiu l’Acampada Jove a la piscina d’estiu. Es va fer una nit de bivac amb nombroses activitats.

FER UN COMENTARI

*