Inici Art Mural col·laboratiu elaborat per Núria Martí, l’Escola Alta Segarra i el Casal...

Mural col·laboratiu elaborat per Núria Martí, l’Escola Alta Segarra i el Casal del Poble de Calaf

COMPARTIR

L’artista Núria Martí Ninot ha pintat un mural col·laboratiu amb l’Escola Alta Segarra i el Casal del Poble de Calaf. La iniciativa va ser proposada per l’AFA de l’Escola Alta Segarra i subvencionada per l’Ajuntament de Calaf. L’objectiu de la iniciativa ha estat educar i apropar l’art als infants a través de la seva participació directa en el plantejament i la creació del mural.

Primerament, l’alumnat de l’Escola Alta Segarra, seguint les direccions de la Núria Martí Ninot, va proposar dibuixos que reflectissin temàtiques del seu interès.

A més, l’artista va fotografiar escenes quotidianes del centre educatiu per plasmar-les al mural, de manera que alguns membres de l’alumnat i el professorat s’han convertit en protagonistes del mateix.

Després de la proposta de dibuixos, la Núria Martí Ninot va seleccionar i traçar un mural perquè hi sortissin tots els temes i els infants veiessin reflectides les seves peces.

Finalment, el Casal del Poble va col·laborar en el procés de pintura del mural, utilitzant diverses tècniques pictòriques.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*