Inici Societat Els municipis de la Conca es troben per posar en comú les...

Els municipis de la Conca es troben per posar en comú les polítiques urbanístiques

COMPARTIR

L’Ajuntament de Montbui va acollir una reunió de treball de diferents alcaldes, regidors d’Urbanisme i tècnics dels ajuntaments que formen la Mancomunitat de la Conca d’Òdena (Igualada, Vilanova del Camí, Montbui, Òdena, La Pobla de Claramunt, Jorba i Castellolí). L’alcalde de Montbui, Teo Romero, responsable polític de la gestió d’aquesta àrea a la Mancomunitat, va ser l’encarregat de coordinar la trobada, la segona que es realitza en els darrers mesos (la primera va ser, mesos enrere, a nivell exclusivament tècnic).

Es va treballar durant la trobada per posar en comú en quin procés i estat es troba el planejament urbanístic dels diferents municipis que integren la Mancomunitat, i també es van poder conèixer els diferents projectes existents pel que fa a equipaments i infraestructures d’àmbit supramunicipal.

Durant la reunió es va decidir continuar treballant per tirar endavant un Pla de Conca, entre d’altres projectes de caire urbanístic. També es van donar a conèixer les novetats en matèria de planejament urbanístic en els diferents municipis de la Conca, així com els principals projectes en equipaments de caire supramunicipal com polígons o l’aeròdrom. Tammateix es va parlar sobre la possibilitat de recuperar el Pla de Mobilitat de la Conca d’Òdena.

FER UN COMENTARI

*