Inici Societat Multitudinària classe solidària de zumba a Igualada

Multitudinària classe solidària de zumba a Igualada

COMPARTIR

La plaça de Cal Font d’Igualada va acollir diumenge la quarta masterclass solidària de zumba organitzada per Som Prematurs, l’Associació de Prematurs de Catalunya.

Set instructors de zumba van fer moure més de 600 participants a la plaça entre les 11 del matí i la 1 del migdia en plena jornada electoral. Els participants van fer salut i es van implicar en una causa solidària: ajudar els infants prematurs, nascuts abans de la setmana 37 de gestació.

L’esdeveniment, amb diferents activitats paral·leles com un fotomatón o animació infantil, va comptar amb la col·laboració d’una vuitantena d’empreses i institucions. Al final de l’acte es va fer un sorteig amb uns 30 regals donats pels col·laboradors.

Durant l’acte es van recaptar més de 5.500 euros que es destinaran al seu projecte “un extractor de llet a peu d’incubadora”, un dels que impulsa l’Associació Som Prematurs. Es tracta d’una entitat sense ànim de lucre que vol donar visibilitat a una condició, la prematuritat, que afecta el 6’23% dels nadons catalans.

L’entitat desenvolupa la seva activitat al 40% dels hospitals catalans amb l’objectiu d’arribar a col·laborar amb la totalitat dels centres del país. Som prematurs està integrada per familiars i professionals que viuen i comparteixen l’experiència de la prematuritat, acompanyant i donant suport als pares i mares d’aquests infants, tant als hospitals com al llarg del seu creixement.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*