Inici Destacats Un multitudinari dinar tanca la Setmana de la Gent Gran de Montbui

Un multitudinari dinar tanca la Setmana de la Gent Gran de Montbui

COMPARTIR

Montbui va finalitzar diumenge la 28ª Setmana de la Gent Gran amb el Dinar dels Avies i les Àvies de Montbui. Prop de 500 persones es van aplegar al Pavelló de Mont-aQua, on es va organitzar aquest dinar de gala, que va ser un magnífic colofó a 10 dies d’activitats per a la gent gran del municipi.

Al dinar d’enguany hi van assistir les autoritats municipals encapçalades per l’Alcalde Schummi Juárez, diferents regidors i regidores de l’equip de govern i també de l’oposició. També hi van ser presents Enric Senserrich, pel Casal de la Gent Gran d’Igualada, i Ramon Camacho en representació de la Gent Gran de Vilanova del Camí. També hi van assistir Lluís Pujol i Lídia Pujol per la Fundació Sanitària Sant Josep (ens que gestiona el Centre de Dia Montbui) i Vicky Gil, directora d’aquest mateix centre de suport diari als avis i àvies. De la mateixa manera, en representació del CAP montbuienc hi van ser presents la doctora Queta Díaz i el doctor-resident José Carlos Padial. També hi va assistir el mossèn montbuienc Josep Maria Pujol.

A la part final del Dinar es van fer els diferents homenatges i reconeixements.

Enguany l’homenatge “Noces d’Or” va incloure el reconeixement presencial a la parella formada per Miguel Almendros Redondo i per Matilde Martínez Vega, a qui se’ls va lliurar una placa commemorativa i un ram de flors de mans de l’Alcalde Schummi Juárez, la regidora de Cultura, Festes i Gent Sara Bergantiño i el president del Casal de la Gent Gran, Joan Compte.

També es va recordar a una parella que no va poder assistir a aquest homenatge, i que va ser la formada per Juan García Pérez i per Flores Leiva Herrero.

Durant la gala, l’entitat “Artesanas de Corazón” va lliurar un petit reconeixement a la regidora Sara Bergantiño, i també es va fer el lliurament d’un obsequi per part de l’Ajuntament als màxims responsables del Casal de la Gent Gran, per la tasca realitzada durant l’organització de totes les activitats de la 28a Setmana de la Gent Gran.

Va cloure l’acte amb els parlaments del president de l’Associació de la Gent Gran Joan Compte i amb l’alcalde Schummi Juárez. Joan Compte va destacar “el suport de tothom qui col·labora amb les activitats que organitza el Casal”, va valorar de forma molt positiva les activitats de la Gent Gran, va recordar els cursets i tallers que s’organitzen des de l’entitat, i va fer un agraïment públic al suport rebut per part de l’Ajuntament.

De la seva banda, l’Alcalde Schummi Juárez va agrair la tasca que realitza el Casal de la Gent Gran i va assenyalar que “treballarem perquè durant tot l’any hi hagi activitats per a la Gent Gran de Montbui. Estem i estarem al costat de l’Associació de la Gent Gran, perquè tenim clar que volem prioritzar totes aquelles accions i activitats socials, que siguin en benefici dels nostres avis i àvies”.

Resum de les darreres activitats celebrades

La 28a Setmana de la Gent Gran va viure les seves darreres activitats, com l’espectacle Play-back del grup “Il·lusió”, que va aplegar prop de 300 persones a la Sala Gran de Mont-Àgora el dijous 3 d’octubre.

L’endemà divendres va tenir lloc una xerrada sobre seguretat a càrrec del cos de Mossos d’Esquadra, al CCC La Vinícola, i també es va organitzar un Ball per a la Gent Gran..

I el dissabte al matí es va celebrar als Jardins de l’Ajuntament la tradicional Tirada de Bitlles de la Setmana de la Gent Gran.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*