Inici Destacats Un multitudinari dinar clou la Setmana de la Gent Gran de Montbui

Un multitudinari dinar clou la Setmana de la Gent Gran de Montbui

COMPARTIR

Montbui va finalitzar diumenge la Setmana de la Gent Gran amb el 26è Dinar dels Avies i les Àvies de Montbui. Més de 500 persones es van aplegar al Pavelló de Mont-aQua, on es va organitzar aquest dinar de gala, que va ser un magnífic colofó a dues setmanes plenes d’activitats per a la gent gran del municipi.

A la part final del Dinar es van fer els diferents homenatges i reconeixements. Es va fer un reconeixement a la parella del Nucli Urbà fomada per Valeriano Ágreda Garcia i per Agustina Gloria Casas Zúnica. A continuació es va homenatjar a la parella d’avis del Nucli Antic formada per Enric Vives Gumà i per Maria Eloy Domènech. Se’ls van lliurar sengles plaques commemoratives i rams de flors.

A continuació es va fer el lliurament de les distincions als matrimonis i parelles que compleixen enguany 50 anys de casats. Es va fer aquest reconeixement als matrimonis formats per Francisco Aguilera i Juana Lobato; també a Josep Riba i Consol Viñals i a Eugenio Romera i a Antonia Hortal.

Durant la gala es va retre homenatge a Joan Luque Ortega, un dels directius més importants de l’Associació de la Gent Gran, que celebrava diumenge el seu vuitantè aniversari.

També es van lliurar sengles obsequis a la Pubilla Alexandra Domene i a les Dames d’Honor Marina Rovira i Laia Moyes per part de la Junta del Casal. També l’entitat “Artesanas de Corazón” va lliurar un petit reconeixement a la regidora Aurora Fernández.

Va cloure l’acte amb els parlaments del president de l’Associació de la Gent Gran Joan Compte i amb l’alcalde Teo Romero. Joan Compte va destacar “el suport de totes les persones que col·laboren amb les activitats que organitza el Casal”, i especialment va tenir paraules de lloança per a la “Fundació La Caixa, que sempre col·labora amb nosaltres i que ens dóna un suport molt important en el nostre funcionament com a associació”.

De la seva banda, l’Alcalde Teo Romero va començar la seva intervenció adreçant unes paraules d’agraiment per a totes les persones, entitats i institucions que treballen diàriament i colze a colze amb la Gent Gran de Montbui i també amb els serveis per a les persones del municipi.

El batlle també va lloar les parelles homenatjades i les seves famílies presents a la gala. Romero va destacar que “Montbui treballa perquè la Gent Gran tingui els millors serveis possibles, i amb uns preus assequibles per a tothom. Volem uns avis actius, que puguin fer activitats i mantenir-se participatius” . L’Alcalde va finalitzar el seu discurs recordant que “les persones de la gent gran de Montbui sou exemple per a tots. Teniu l’experiència d’haver superat i haver viscut altres èpoques, sovint gens fàcils”. L’Alcalde va cloure el seu parlament fent una crida “a la convivència, un concepte que sempre hem defensat i que defensarem des de Montbui. No volem tornar a altres èpoques de silenci, por i crispació. Defensem entre tots aquest bé tan preuat que és la convivència. Vostès, des de la seva experiència, posin el seu granet de sorra moderant els impulsos dels més joves”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*