Inici Societat Multa de 300 euros per a l’home que va irrompre amb una...

Multa de 300 euros per a l’home que va irrompre amb una navalla a l’IES Montbui l’1-O

COMPARTIR
Cues per votar a l'Institut Montbui.

El diari Mon.cat ha tingut accés a la sentència que condemnava un veí de Montbui per haver irromput amb una navalla ferint dues persones a l’IES del municipi durant la jornada del referèndum de l’1-O. L’home va ser condemnat a una multa de 300 euros per un delicte lleu de lesions i un delicte de maltractament.

Segons la policia i segons recull el diari de la sentència del Jutjat d’Instrucció 1 d’Igualada, eren quarts de cinc de la tarda del dia del referèndum. A l’IES Montbui, de cop, hi va entrar l’home i va cridar contra els ciutadans que es trobaven a l’escola: “No podeu fer el que esteu fent!” i “¡Viva España!”.

L’home es va esverar i va agafar del cap dues persones que es trobaven al col·legi electoral i els va fer xocar amb força. La gent que feia cua per votar o estava al pati es va acostar cap a l’agressor i aquest va treure i brandar una “navalla de tres o quatre dits” i va amenaçar la gent que l’envoltava.

Finalment els Mossos van intervenir i el van arrestar. Li van decomisar l’arma i van trucar l’ambulància per tal d’atendre els dos ferits. Quatre dies després es va celebrar el judici, en el que l’acusat va admetre la majoria dels fets però va al·legar que anava sota els efectes de l’alcohol. El Món afegeix que la mateixa persona ja havia atacat verbalment una parada de l’ANC que recollia sigantures per la celebració del referèndum.

6 COMENTARIS

  1. No deixa de ser curiós que gràcies a la corrupció política de la gran majoria del sistema judicial espanyol, si aquesta mateixa agresió l’hagués protagonitzat una persona d’ideologia sobiranista, seria qualificat de terrorisme i arriscaria una condemna de molts i molts anys. Però com que és un unionista, doncs no passa res, multeta i al carrer. Per suposat, també hauria estat portada als grans diaris espanyols. També és remarcable que mencionés que estava sota els efectes de l’alcohol. Probablement també va funcionar com a atenuant, com acostumva a ser-ho fa un temps en casos de conducció temeraria, violencia de gènere, etc…

  2. FT Estic d’acord amb tu, per això volem fugir d’aquesta gent, no poden suportar que la majoria pensin diferent i transformen la seva impotència en odi i rabia.

    Aquest fet ocorregut a Montbui és intolerable i ens hagués pogut ocórrer a qualsevol persona, estem tots exposats a rebre violència gratuita.

    Orwell penso el mateix que tu, digués no a les substàncies com va dir el mític Maradona.

  3. Surt més car (500€) enganxar cartells x el dret de vot que anar borratxo amb una navalla i agradir a gent!!
    Això és Vilanova del Camí i la justa “justicia”

  4. 300 € per agressio fisica, a vilanova del camí 500 € per penjar cartells…els condemnats de la manada al carrer i els liders socials i politics de l’independentisme a presso acusats de penes de fins a 25 anys…cantants exiliats…humoristes en el punt de mira…el suprem fent reunions per no generar jurisprudencia en contra dels bancs… nois d’Alsasua condemnats i a presso per molts anys per una baralla de bar…guardiea civils i policia nacional condecorats per picar a la poblacio que ficava paperetes a una urna…… TOT NORMAL EN AQUESTA DEMOCRACIA MODELICA SORGIDA DE LA TRANSICIO!!!

FER UN COMENTARI

*