Inici Bàsquet El Movistar Estudiantes deixa el Club Bàsquet Igualada sense l’ascens a la...

El Movistar Estudiantes deixa el Club Bàsquet Igualada sense l’ascens a la LEB Plata

El Monbus Club Bàsquet Igualada s’ha quedat a les portes d’ascendir a LEB Plata després de caure davant el filial de l’Estudiantes madrileny (54-48). El CB Igualada, després de derrotar l’UBU Tizona (69-75) aquest dissabte, han tocat el somni més gran de la seva història a Algesires, però els madrilenys han acabat amb les seves aspiracions.

El partit ha estat d’anotació curta i el marcador ha estat molt ajustat. Els anoiencs han manat en la primera part i han marxat al descans amb un punt a favor (25-26). En la represa, el Monbus Igualada ha obert una escletxa de sis punts però l’Estudiantes ha igualat a 37 a final del tercer quart. En els darrers deu minuts, un parcial d’11-0 en quatre minuts dels madrilenys ha tombat definitivament les esperances dels igualadins d’endur-se la victòria.