Inici Destacats El motor anoienc celebrarà Sant Cristòfol

El motor anoienc celebrarà Sant Cristòfol

COMPARTIR

Any rere any es segueix amb la tradicional celebració de sant Cristòfol, el patró dels automobilistes i públic relacionat al gremi ja sigui per l’ofici, afició o simplement conductor. Durant la pròxima setmana és quan tindran lloc els plats forts de la festa. El primer acte serà el canvi de bandera. L’inici tindrà lloc en el taller ODENAUTO d’Igualada, presidit per una rua de cotxes encapçalada per l’antic banderer amb la mítica bandera. Aquesta cercavila finalitzarà en arribar al taller FERMÍ VALLS situat també en el polígon d’igualada, on el nou banderer obsequiarà tots els assistents amb un pica pica.

El proper acte passarà a ser el mateix dissabte dia 7 de juliol, sobre les 9:00h del matí on la cèntrica Rambla d’Igualada rebrà la quarta concentració de cotxes i motos amb més de 27 anys d’antiguitat. La participació està oberta a tot el públic, no es necessita inscripció prèvia, allà mateix en la rebuda del vehicle és podrà formalitzar, això sí, els vehicles hauran de tenir més anys de la data esmentada anteriorment.

Per aquest motiu la Rambla d’Igualada romandrà tancada unes hores. Seguidament els vehicles participants que ho desitgin i inscrits en la concentració formaran una llarga rua de cotxes que circularan conjuntament per diferents carreteres de la comarca. La ruta constarà d’uns 55 quilòmetres i s’iniciarà en la mateixa Rambla. Gairebé en el final del trajecte hi haurà un punt de re-agrupació, on és farà la foto de família, tornarem a engegar motors per tal d’arribar tots agrupats, on tancarem la trobada amb un vermut per tots els participants a càrrec de l’organització per tal d’agraïr la presència als participants.

I cap al capvespre, sobre les 21:00h de la nit del mateix dissabte dia 7 és celebrarà un sopar de cloenda, amb ball i diferents sorpreses pels assistents. I per últim l’aconteixement més antic i tradicional de tota la celebració, la missa de sant Cristòfol on es donarà lloc a Santa Maria a les 9:00 h del matí i tot seguit la corresponent benedicció dels automòbils al passeig.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*