Inici Destacats El Moto Club Piera, campió d’Espanya de Clubs en trial

El Moto Club Piera, campió d’Espanya de Clubs en trial

El 13 i el 14 de novembre es va tancar el Campionat d’Espanya de Trial 2021. Han estat un total de sis proves en el calendari que es va iniciar a Arteixo (A Coruña) i ha finalitzat a la localitat lleidatana d’Aitona. Els pilots del Moto Club Piera van tancar la que s’ha considerat una gran temporada amb grans resultats, com el títol de Campió d’Espanya Junior de David Fabian i la segona posició de Marc Piquer, els subcampionats d’Alex Medinyà en categoria Cadet i Arnau Maura en Juvenil A, la tercera posició de Genis Forns en Juvenil B i els quarts llocs de Sergio Ribau en TR2 i Bernat Vendrell en categoria Cadet.

Més enllà dels bons resultats dels pilots pierencs, el Moto Club Piera ha aconseguit el títol del Campionat d’Espanya de Clubs en la disciplina de trial, amb una gran avantatge sobre els 46 clubs restants que participaven en la competició.