Inici Motor El Moto Club Igualada reconeix als seus campions

El Moto Club Igualada reconeix als seus campions

COMPARTIR

El passat divendres 17 de febrer va tenir lloc el tradicional Sopar Bandera de Quadres que organitza anualment Moto Club Igualada al Restaurant Amèrica. Més de 130 persones van assistir a l’acte on Ramon Figueras, recent Campió del Mon de Descens en categoria Màster, va rebre tant prestigiós guardó de mans del President de l’Entitat Enric Ruiz.

Al Sopar també hi van assistir autoritats com l’alcalde de Castellolí, Joan Serra, la regidora d’Esports de l’Ajuntament d’Igualada, Rosa Plassa, el president de la Federació Catalana d’Automobilisme Joan Ollé i representants de les Federacions Motociclista i Ciclista. També esportistes d’elit van ser presents al Bandera de Quadres com Bernat Guàrdia en ciclisme, Àlex Haro en Automòbils o Armand Monleón en Motos.

Tanmateix l’entitat va reconèixer l’èxit dels seus Esportistes Campions de la temporada 2016, un total de 36 guardonats en les diferents especialitats en les que competeixen. També es van lliurar els trofeus del Social de Mototerres 2016 que organitza l’Entitat.

Amb aquest Acte Moto Club Igualada dona el tret de sortida a la temporada 2017, on la seva primera activitat està programada pel 28 i 29 d’Abril amb la disputa del 19è Ral.li Ciutat d’Igualada, tal i com va exposar Enric Ruiz en el seu discurs d’apertura del sopar.

Moto Club Igualada / Foto: Josep Mª Vidal

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*