Inici Cultura La mostra ‘De Rosebud a Boxcom’ explora 25 anys de comunicació i...

La mostra ‘De Rosebud a Boxcom’ explora 25 anys de comunicació i creativitat

COMPARTIR

La inauguració de l’exposició “De Rosebud a Boxcom”, aquest passat divendres 14 de desembre a La Sala Municipal d’Exposicions, va acollir un gran nombre de persones. Amics, clients, treballadors, ex treballadors, col·laboradors, a més diverses personalitats de la ciutat com els regidors de l’Ajuntament d’Igualada Jordi Pont, Patrícia Illa, Pere Camps i Maribel Cuadras, juntament amb l’alcalde Marc Castells i la consellera d’Empresa Àngels Chacón, van omplir la sala de gom a gom per a compartir amb Joan Domènech i el seu equip aquesta exposició que repassa els 25 anys de trajectòria de l’empresa.

La inauguració va ser punt de trobada i de retrobament amb amics i clients de d’avui i de sempre. Cares noves i cares conegudes entraven i sortien per compartir aquest esdeveniment amb tot l’equip de Boxcom. Un degoteig de gent que no va parar en les aproximadament dues hores que va durar l’esdeveniment d’obertura. Com no podia ser d’altra manera, tant el gerent com algunes de les personalitats assistents a la inauguració de l’exposició van dedicar unes paraules i agraïments a tots els presents. És en aquest sentit que Joan Domènech, gerent de l’empresa, va esmentar que “és gràcies als clients, als amics, als clients que s’han convertit en amics i a l’equip de l’empresa, els que estan al despatx i als col·laboradors i partners externs, els que han portat a Boxcom a ser el què és avui dia: una agència de comunicació global amb productora pròpia que té l’orgull d’haver treballat i seguir treballant per marques punteres de diferents sectors empresarials”. Al seu torn, Àngels Chacón, consellera d’empresa, i amiga personal de Joan Domènech, va destacar d’ell “la passió, dedicació i entrega per la seva feina, quelcom que viu i sent. Una dedicació que també ofereix a les seves amistats per qui sempre hi és quan se’l necessita. Per això, a més d’un apassionat de la seva feina i una persona implicada en tot el què fa, és un gran amic”.

L’exposició, que romandrà a La Sala Municipal d’Exposicions fins el proper 6 de gener, mostra un resum dels treballs realitzats al llarg d’aquests 25 anys. Aquests treballs es mostren en diferents monitors i per temàtiques, entre els quals destaca una sèrie de vídeos realitzats amb la ciutat d’Igualada com a teló de fons, ja que ha servit de plató per a diverses produccions, incloent videoclips d’àmbit nacional. A més, els visitants també poden gaudir d’ un recull del material utilitzat en aquests anys, que inclou càmeres i aparells que ja formen part de “l’arqueologia” del sector. I per últim, s’exposa un equip de 360º que permet veure cap a on evoluciona la tecnologia en la qual Boxcom ja està present. Amb aquest aparell l’usuari podrà “visitar” part del casc antic de la ciutat per les seves places i espais emblemàtics, escollint quins vol veure en cada moment i descobrint informació de les diferents zones.

Tot un viatge per la història de Rosebud Films fins a Boxcom a partir, no només dels seus treballs sinó també de tots aquells elements que han format i formen part del seu bagatge professional.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*