Inici Cinema La Mostra Internacional de Films de Dones porta a Igualada ‘Con el...

La Mostra Internacional de Films de Dones porta a Igualada ‘Con el viento’

COMPARTIR

La Mostra Internacional de Films de Dones, un any més, a través del programa Conegudes (també) a casa porta 13 directores a 16 poblacions de Catalunya amb un total de 17 sessions amb el suport de la Diputació de Barcelona, de la Generalitat de Catalunya i de la Fundació SGAE.

El cicle portarà el film «Con el viento», de Meritxell Colell, dijous 26 de setembre a les 20:00 a l’Ateneu Cinema en una sessió gratuïta.

Mónica (Mónica García) és una ballarina que viu a Buenos Aires. Un dia rep una trucada de la seva germana Elena (Ana Fernández): el seu pare està molt malalt. El retorn a la casa familiar d’un poble de Burgos reobre antigues ferides i permet curar-ne d’altres. Mónica torna a viure amb la seva mare (Concha Canal) després d’anys de distanciament. Plegades hauran de vendre la casa i Elena, que des de Barcelona sempre va mantenir vius els lligams amb els seus pares, es veu relegada a un segon pla. Mónica es refugia en allò que millor coneix, la dansa, per a reconciliar-se amb una vida i un espai que va deixar enrere. La complicitat de Berta (Elena Martín), la germana més petita, ajudarà a renovar els vincles perduts entre les quatre dones.

Presentarà la pel·lícula el seu productor, Carles Brugueras.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*