Inici Destacats Mostra Igualada obre inscripcions per a les companyies que vulguin presentar propostes...

Mostra Igualada obre inscripcions per a les companyies que vulguin presentar propostes a l’edició 2023

COMPARTIR

La 34a edició de Mostra Igualada se celebrarà del 30 de març al 2 d’abril del 2023. Les companyies professionals ja poden sol·licitar actuar-hi a partir d’aquest dimarts 7 de juny fins al 31 de juliol a través d’un formulari en línia on es detallen els requisits artístics i les condicions de participació.

La convocatòria artística està oberta a  companyies professionals  que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, música, circ, etc.) adreçats a un públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per ser representats en espais tancats com a l’exterior. Les propostes poden ser de petit, mitjà o gran format i també poden combinar diversos gèneres. Es tindrà especialment en compte la contemporaneïtat de la proposta, la innovació en el llenguatge escènic, l’aportació en el format, i la dramatúrgia. S’hi poden inscriure companyies d’arreu: catalanes, de la resta de l’Estat espanyol i internacionals.

Mostra Igualada és la Fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Un gran aparador dels millors espectacles per a públic infantil i jove, que aplega milers d’espectadors a la capital de l’Anoia i que té com a objectius nodrir les programacions familiars d’arreu del país i afavorir la internacionalització de les companyies que hi participen.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*