Inici Destacats La Mostra d’Igualada arriba al seu darrer dia, el primer sense pluja

La Mostra d’Igualada arriba al seu darrer dia, el primer sense pluja

COMPARTIR

La Mostra ha desafiat la pluja reubicant la majoria d’espectacles de carrer, alguns en espais ben inusuals com ara la Basílica de Santa Maria que ha regalat la sorprenent imatge d’Amer i Àfrica fent-hi acrobàcies amb les bales de palla d”Envà’. Malgrat que s’han hagut d’anul·lar tres funcions (que repeteixen representació i, per tant, ja s’han pogut veure aquest dissabte o encara es podran veure aquest diumenge) i que hi ha hagut menys afluència de l’habitual als carrers, la fira ha mantingut el programa previst amb una excel·lent ocupació a sala.

Les activitats professionals han estat altament concorregudes amb la segona jornada de reunions ràpides amb programadors nacionals, estatals i internacionals a l’Adoberia Bella i l’activitat a La Llotja, on s’hi exposen més de 40 entitats i hi tenen lloc les acreditacions, trobades informals, presentacions, bústies pels programadors, servei de càtering, etc.

Aquest diumenge, finalment, la Mostra d’Igualada es desenvoluparà sense pluja amb un munt de muntatges tant a sala com al carrer, a més del conjunt d’activitats paral·leles que s’organitzen arreu de la ciutat com ara exposicions, el Joc del Comerç, el Mercat d’Artesania, les accions de La Mostra JOVE impulsades pel Grup de Participació Jove (nois i noies d’entre 12 i 18 anys), etc.

La Mostra posarà el punt i final aquest diumenge a les 19h amb dues actuacions simultànies: a la plaça de l’Ajuntament tindrà lloc l’espectacle d’animació ‘Ets especial’ de Landry el Rumbero, la cloenda de La Mostra infantil. Paral·lelament, L’Escorxador acollirà la proposta musical del grup Balkan Paradise Orchestra que col·locarà la cirereta a La Mostra JOVE.

FER UN COMENTARI

*