Inici Destacats Mostra Igualada fa una crida per captar voluntaris i famílies acollidores

Mostra Igualada fa una crida per captar voluntaris i famílies acollidores

COMPARTIR

A pocs mesos de la celebració de la 34a edició, Mostra Igualada fa una doble crida per trobar, d’una banda, voluntaris interessats en participar activament en l’organització de la fira i, de l’altra, famílies que vulguin acollir artistes programats. Cada edició formen part de l’equip de voluntaris una vuitantena de persones i, en els tres anys que es va a dur a terme, una trentena de famílies acullen professionals de les arts escèniques a casa seva (artistes, programadors, periodistes, etc.).

El voluntariat és una peça clau en l’organització de la Mostra. S’ocupa del control d’espais, l’atenció al públic i la preparació del lliurament de material per als professionals, entre d’altres funcions amb el suport del Grup Xarxa Igualada.

Mostra Igualada recupera l’allotjament d’artistes a casa

Del 2020 al 2022 el projecte de famílies acollidores es va aturar a causa de la Covid-19. Arran de l’èxit dels tres anys que es va dur a terme i amb la recuperació de la normalitat sanitària, la Mostra recupera la campanya d’allotjament de companyies i altres professionals del sector. Amb aquesta acció anima a veïns i famílies d’Igualada i rodalies a acollir, durant un o més dies, els artistes que actuaran a la fira, els programadors que vindran a comprar espectacles o els periodistes que cobriran l’esdeveniment. L’acollida no inclou la manutenció i l’esdeveniment farà d’intermediari en la gestió per tal d’oferir totes les facilitats.

A més de poder viure la Mostra des de dins, les famílies acollidores gaudeixen d’un seguit d’avantatges. La fira agraeix l’hospitalitat amb un pack familiar d’invitacions (una entrada per a cada membre de la família) per a un espectacle a escollir, se’ls convida al sopar que se celebra l’últim dia i se’ls informa periòdicament sobre la Mostra. També participen al sorteig d’un viatge i una estada per a 4 persones a la FIET – Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears (amb entrades per als espectacles incloses), que tindrà lloc a Vilafranca de Bonany (Mallorca) el mes d’octubre.

Inscripcions

Els voluntaris i les famílies acollidores es poden inscriure fins el 26 de febrer a través dels respectius formularis a www.mostraigualada.cat o presencialment a la Sala Municipal d’Exposicions.

Per a més informació es pot consultar a www.mostraigualada.cat o escriure un correu electrònic a voluntaris@mostraigualada.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*