Inici Destacats Mostra Igualada celebrarà la seva propera edició l’abril de 2021

Mostra Igualada celebrarà la seva propera edició l’abril de 2021

COMPARTIR

Mostra Igualada ja té dates per la 32a edició, després que l’edició d’enguany s’hagués de suspendre per la crisi sanitària del coronavirus. La fira d’espectacles infantils i juvenils se celebrarà del 15 al 18 d’abril de 2021, just després de Setmana Santa. Les companyies professionals ja poden sol·licitar actuar-hi a partir d’aquest dilluns 15 de juny i fins al 15 d’agost a través d’un formulari disponible a la pàgina web www.mostraigualada.cat on es detallen els requisits artístics i les condicions de participació.

La convocatòria artística està oberta a companyies professionals que presentin espectacles de qualsevol gènere (teatre, dansa, música, circ, etc.) adreçats a un públic familiar, infantil o juvenil, tant si han estat creats per ser representats en espais tancats com a l’exterior. Les propostes poden ser de petit, mitjà o gran format i també poden combinar diversos gèneres. Es tindrà especialment en compte la contemporaneïtat de la proposta, la innovació en el llenguatge escènic, l’aportació en el format, i la dramatúrgia. S’hi poden inscriure companyies d’arreu: catalanes, de la resta de l’Estat espanyol i internacionals.

Amb l’objectiu de fomentar la creació, ser un referent per a les companyies d’arts escèniques per a tots els públics i marcar el camí de les línies de programació del país, Mostra Igualada està treballant en unes línies de suport a la producció per a companyies en els àmbits del gran format, l’escena per a joves, les noves dramatúrgies i la cooperació entre companyies de diferents territoris. La convocatòria s’obrirà la propera tardor i culminarà l’edició del 2022.

FER UN COMENTARI

*