Inici Destacats Mostra Igualada busca nens i nenes de 8 a 12 anys per...

Mostra Igualada busca nens i nenes de 8 a 12 anys per participar a l’espectacle ‘Labranza Kids’

COMPARTIR

Mostra Igualada fa una crida a nens i nenes d’entre 8 i 12 anys que vulguin participar a l’espectacle Labranza Kids de la companyia de dansa Colectivo Lamajara. La peça es representarà el dissabte 28 de març a les 11:30h i 16:30h, al pati de l’Escola Ateneu Igualadí, en el marc de la 31a fira d’espectacles infantils i juvenils que se celebrarà del 26 al 29 de març. A través d’aquesta experiència col·lectiva els participants podran viure en primera persona com es duu a terme una creació dalt de l’escenari i com treballen els coreògrafs i els ballarins.

Per tal de preparar la intervenció a l’espectacle, els nens i nenes rebran una formació de 10 hores durant la mateixa setmana de la Mostra. El taller (completament gratuït) requereix molt poc treball tècnic i s’adapta fàcilment a les possibilitats de cadascú. L’impartiran ballarins professionals i es farà de dimarts 24 a divendres 27 de març de 17:30h a 20h. Les inscripcions es poden formalitzar fins al 28 de febrer escrivint un correu electrònic a voluntaris@mostraigualada.cat indicant el nom i cognoms del participant, l’edat i un telèfon de contacte. Les places són limitades i s’atendran per ordre d’arribada.

Labranza Kids és una proposta pensada per a infants de 6 a 12 i de 13 a 16 anys que utilitza la figura del pagès i l’artista per identificar les semblances en els dos camps i veure com aquestes conviuen. El Colectivo Lamajara aborda aquesta versió del seu anterior muntatge Labranza amb una visió contemporània i conceptual de la relació existent entre “home – camp”, “ballarí – cos”. Es tracta de transportar el paisatge del camp a la geografia del cos fent una comparativa de dos tipus de cossos que en el seu quotidià modifiquen el que els envolta des del seu moviment.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*