Inici Destacats Mostra Igualada acull l’espectacle acrobàtic d’una companyia nascuda durant el confinament

Mostra Igualada acull l’espectacle acrobàtic d’una companyia nascuda durant el confinament

COMPARTIR

Artistes de les companyies La Fem Fatal i Circonautas, conjuntament amb Matias Kruger i Mila Martínez, van decidir, en ple confinament, sumar esforços i crear el col·lectiu TQM. «Volíem sentir-nos actius i no deixar perdre l’ofici», recorda Mila Martínez. ‘VoloV’, el primer espectacle que ha gestat el nou col·lectiu, ha vist la llum aquest divendres a la tarda a la Mostra d’Igualada. Inspirat en la comèdia grega ‘Els Ocells’ d’Aristòfanes, música i acrobàcies han aconseguit l’ovació del públic.

Segons ha explicat a l’ACN l’artista i productora de ‘VoloV’, Mila Martínez, els integrants de Col·lectiu TQM havien actuat entre ells però mai tots junts. «En plena pandèmia se’ns va ocórrer el projecte», recorda, tot assegurant que es va coure «entre videotrucades». La coalició ha anat «tan bé» que els integrants avancen que tenen intenció de què ‘VoloV’ sigui només el primer dels projectes conjunts.

Més d’un centenar de famílies han assistit, aquest divendres a la tarda, a l’estrena de ‘VoloV’ a la Mostra d’Igualada. Ha estat un doble debut. D’una banda perquè mai havien fet l’espectacle amb públic, però també perquè cap dels artistes havia estat mai al festival anoienc. «És un referent en arts escèniques a Catalunya i ens va semblar que seria un bon aparador», explica l’artista.

Un viatge a un altre món

Acrobàcies i música s’han fusionat en un espectacle pensat per a tots els públics. El rerefons, recalca el també artista, Toni Gutiérrez, el viatge «de sis navegants que recorren el món i volen fugir de les misèries de la terra i marxar lluny, crear un univers on no existeix tot això».

Després d’Igualada, ‘VoloV’ l’espectacle es podrà veure en altres municipis com Barcelona, Sant Hilari Sacalm, Sant Celoni, Prats de Lluçanès, Sevilla o Pamplona.

Gemma Aleman / ACN

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*