Inici Destacats La Mostra d’Igualada oferirà a través de YouTube alguns dels espectacles que...

La Mostra d’Igualada oferirà a través de YouTube alguns dels espectacles que tenia previst acollir

COMPARTIR

La Mostra d’Igualada, obligada a suspendre la seva 31a edició a causa del coronavirus, traslladarà part de la seva programació a YouTube. ‘La Mostra a casa’ és la proposta presentada aquest dimecres i que consisteix en poder gaudir de 17 espectacles, 2 espectacles resumits i 24 clips o entrevistes de produccions familiars que estaven previstes a la fira d’aquest any. Els continguts s’aniran publicant durant el proper cap de setmana, del 27 al 29 de març, dies en què la capital de l’Anoia havia d’acollir la seva cita amb el teatre infantil i juvenil. Els vídeos estaran disponibles durant una setmana més, per tal de contribuir al confinament a casa.

Els vídeos s’aniran publicant segons una graella horària que es podrà consultar a la web de la Mostra i es mantindran actius al canal de Youtube una setmana. En aquesta graella també s’indiquen les edats recomanades per a cadascun dels espectacles. Una de les novetats de la 31 edició era l’ampliació de la programació d’espectacles per infants de 0 a 3 anys, a conseqüència de l’alt nivell de propostes rebudes en aquesta franja d’edat.

Programació online

Entre els 17 muntatges que es podran veure a YouTube hi ha dos espectacles internacionals, ‘The Ingenious Gentleman Don Quixote de la Mancha’ de Little Soldier Produccions i ‘Full Circle’ d’Avanti Display.

Algunes de les obres disponibles seran ‘Musicals pels més menuts’ de Concerts pels més menuts, ‘Full House’ de Eléctrico 28, ‘La casa más pequeña’ de Yarleku Teatro, ‘Bloop!’ de la Cia. Pep Bou, ‘Donde van los cuentos’ de Claroscuro Teatro, ‘Conservando Memoria’ de El Patio Teatro, ‘Viaje al fin de la noche’ de Projecto 43-2, ‘On vas Moby Dick?’ del Centre de Titelles de Lleida, ‘Nautilus, 20.000 llegües de viatge submarí ‘de La Negra, ‘Ella balla’ de Las Moskitas Muertas, ‘Txema, The Postman’ de Txema Muñoz, ‘Yee Haw’ de La banda de Otro i ‘Possê’ de Sound de Secà.

A més, s’oferirà ‘Degenérate mucho’ de las XL i ‘Monster. De prop ningú és normal’ de Tantarantana i Arsènic Creacions, en un horari més nocturn, d’acord al públic al qual s’adreça.

Pel que fa als espectacles resumits, es podran veure ‘Geometria’ de Roseland Musical i ‘Volatineros’ de Nostraxladamus, així com un seguit de clips o entrevistes d’altres companyies, entre les quals destaquen ‘Camí a l’escola’ de Campi Qui Pugui, ‘Orbital’ de Farrés Brothers i cia, ‘Valentina Quàntica’ de Cia. Anna Roca, ‘Hamelí’ de Xip Xap i ‘De cap per avall’ de Ambauka, que estrenarà en primícia el seu nou videoclip.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*