Inici Destacats La Mostra d’Igualada obre inscripcions per a les companyies

La Mostra d’Igualada obre inscripcions per a les companyies

COMPARTIR

Ja s’ha obert el període d’inscripcions de les companyies per sol·licitar actuar a la 29a edició de La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil que es durà a terme del 12 al 15 d’abril de 2018.

Les sol·licituds romandran obertes fins al 15 de setembre i es formalitzen en línia a través del portal de La Mostra (www.lamostraigualada.cat), on es detallen les condicions de participació. Hi poden optar totes les companyies professionals que presentin propostes escèniques adreçades a un públic infantil, juvenil o familiar.

La direcció artística de la fira valorarà els espectacles per la seva qualitat, novetat, dramatúrgia, innovació en el llenguatge i aportació en el format. Hi tenen cabuda tots els gèneres, tant a sala com al carrer. Tot i que la majoria de les companyies són catalanes, també s’inclouran formacions procedents de la resta de l’Estat espanyol i internacionals. Tindran prioritat en la selecció les companyies que no hagin participat a la fira l’edició anterior.

El 2017 la fira va programar 52 espectacles (15 estrenes) seleccionats entre més de 660 propostes rebudes, la xifra més alta registrada fins al moment, fet que demostra la importància de La Mostra com a punt estratègic del sector de les arts escèniques per a tots els públics.

La 28a edició va acollir 51 companyies, 101 representacions, 33.000 espectadors i 730 professionals acreditats. La 29a La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil tindrà lloc del 12 al 15 d’abril de 2018.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*