Inici Destacats La Mostra d’Igualada estarà present a la Fira de Tàrrega

La Mostra d’Igualada estarà present a la Fira de Tàrrega

COMPARTIR

La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil i FiraTàrrega han iniciat una treball de coprogramació per oferir una finestra familiar a la fira de teatre al carrer, que tindrà lloc a Tàrrega del 7 al 10 de setembre. Es tracta d’un programa de visibilització i internacionalització d’espectacles familiars catalans que renoven el paradigma de les arts escèniques per a nenes i nens en base a la qualitat, la innovació, la pluralitat temàtica i els nous formats escènics.

La Mostra d’Igualada també participarà a FiraTàrrega amb un estand a La Llotja professional que li permetrà estrènyer els lligams amb el sector i establir nous contactes per afavorir el seu creixement i obertura a l’exterior. D’altra banda, el 15 de setembre la fira de teatre infantil i juvenil clourà la convocatòria per sol·licitar actuar a la propera edició, que es durà a terme del 12 al 15 d’abril de 2018. La inscripció es formalitza en línia a través del portal de La Mostra (www.lamostraigualada.cat), on es detallen les condicions de participació.

Considerada Mercat estratègic de Catalunya, està organitzada per l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. La 28a edició es va celebrar del 30 de març al 2 d’abril de 2017 i va acollir 51 companyies, 101 representacions, 33.000 espectadors i 730 professionals acreditats.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*