Inici Destacats La Mostra d’Igualada busca voluntaris i famílies acollidores

La Mostra d’Igualada busca voluntaris i famílies acollidores

COMPARTIR

Un any més, La Mostra d’Igualada fa una crida perquè joves, adults i famílies se sumin a l’engranatge que fa possible la Fira de teatre infantil i juvenil. Cada edició formen part de l’equip de voluntaris una vuitantena de persones i, des dels darrers dos anys, una trentena de famílies acullen professionals de les arts escèniques a casa seva (artistes, programadors, periodistes, etc.).

El voluntariat és una peça clau en l’organització de La Mostra. S’ocupa del control d’espais, l’atenció al públic, l’orientació en la compra d’entrades, la preparació del lliurament de material per als professionals, el guarniment de la ciutat i els espais de la fira, la captació de dades del públic o la gestió de l’espai La Mostra JOVE a L’Escorxador, entre d’altres funcions coordinades amb el suport del Grup Xarxa Igualada.

Tots els voluntaris tenen accés al Club de Professionals (Kiosk del Rec) que inclou una consumició gratuïta al dia i l’entrada als espectacles de les funcions de divendres i dissabte a la nit. D’altra banda, els voluntaris reben cada any un obsequi diferent –enguany serà una bossa de cotó oficial de La Mostra–, gaudeixen d’un sopar d’amistat en la cloenda de la fira i se’ls informa de primera mà de tot el què es cou a la fira.

Allotjament d’artistes a casa

Arran de l’èxit dels darrers dos anys, La Mostra torna a repetir la campanya d’allotjament de companyies i altres professionals del sector. Amb aquesta acció anima a veïns i famílies d’Igualada i rodalies a acollir, durant un o més dies, els artistes que actuaran a la fira, els programadors que vindran a comprar espectacles o els periodistes que cobriran l’esdeveniment. L’acollida no inclou la manutenció i La Mostra farà d’intermediari en la gestió per tal d’oferir totes les facilitats.

A canvi, la fira agraeix l’hospitalitat amb un pack familiar d’invitacions (una entrada per a cada membre de la família) per a qualsevol espectacle de La Mostra, se’ls convida al sopar d’amistat i se’ls informa periòdicament sobre la fira. A més, participaran en el sorteig d’un viatge i una estada per a 4 persones a la FIET – Fira de teatre infantil i juvenil de les Illes Balears (amb entrades per als espectacles incloses), que tindrà lloc a Vilafranca de Bonany (Mallorca) el mes d’octubre.

Per a més informació i inscripcions, tant voluntaris com famílies poden consultar la pàgina web de la Mostra. Inscripcions obertes fins al 28 de febrer.

La 29a La Mostra d’Igualada – Fira de teatre infantil i juvenil tindrà lloc del 12 al 15 d’abril de 2018.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*