Inici Societat Els Mossos localitzen una plantació de prop de 2.000 plantes de marihuana...

Els Mossos localitzen una plantació de prop de 2.000 plantes de marihuana a la serra de Collbàs

COMPARTIR

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria d’Igualada van desmantellar el passat 14 de setembre, una plantació de marihuana a la Serra de Collbàs, Carme.

A finals del mes d’agost, a partir d’una investigació, els mossos van detectar una possible plantació de marihuana situada en una zona boscosa de difícil accés a la Serra de Collbàs.

Després d’unes primeres investigacions, els agents van constatar que els autors dels fets haurien desbrossat i aplanat dues zones de bosc per instal·lar un cultiu extens de marihuana. A més a més, hi havien construït una caseta d’obra amb plaques solars fotovoltaiques al sostre i un dipòsit d’aigua.

El passat 14 de setembre es va dur a terme un dispositiu per intentar localitzar els responsables de la plantació on hi van participar agents de la unitat d’investigació i de seguretat ciutadana d’igualada així com agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius.

En arribar-hi van localitzar 1.936 plantes de marihuana distribuïdes en els dos camps de cultiu. Per altra banda, s’havien netejat i tallat un numero considerable d’arbres i el sotabosc per crear els camps de cultiu.

Per aquest motiu van detenir un home que tenia cura de les plantes i que vivia en una caravana just al costat de la plantació, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública, tràfic de drogues.

Es calcula que per les 1.936 plantes localitzades com a mínim podrien arribar a generar 560 quilograms de marihuana. Segons estimacions de l’Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri de l’Interior el preu de venda al detall de la droga estaria valorada en més de 3 milions d’euros.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*