Inici Destacats Els Mossos desmantellen un laboratori per processar marihuana en una masia de...

Els Mossos desmantellen un laboratori per processar marihuana en una masia de Castellolí

COMPARTIR

Els Mossos han detingut dos homes de 50 i 54 anys per tenir una plantació de marihuana i un laboratori per processar-la en una masia de Castellolí. La investigació es va obrir el mes de gener passat i, després de diverses indagacions, els mossos van entrar el 4 d’abril a la masia. Un cop a dins, van observar que l’habitatge estava organitzat en diferents estances. Hi havia una zona destinada al cultiu de marihuana, on es van trobar 462 plantes en diferents estats de floració i 741 esqueixos. D’altra banda, hi havia una estança que feia funció de laboratori amb un forn, provetes i altres estris per processar la marihuana i convertir-la en pol·len. Se’ls acusa d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric.

A més, a la zona del distribuïdor que donava accés a totes les estances, els mossos van localitzar-hi dos congeladors amb bosses de cabdells, trinxat i pol·len de marihuana. Els dos homes van quedar detinguts per la seva presumpta relació amb un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric, ja que havien manipulat la connexió a la xarxa de subministrament elèctric.

Els dos detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria, amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.

FER UN COMENTARI

*