Inici Destacats Mossèn Enric Garcia, nou rector de Calaf

Mossèn Enric Garcia, nou rector de Calaf

COMPARTIR

​Com cada any a final del curs pastoral, el bisbe de Vic fa nomenaments de nous rectors i vicaris. El més destacat a nivell anoienc és la substitució de Mossèn Joan Sanglas per Mossèn Enric Garcia, de 47 anys, com a rector de Calaf i de les parròquies de la rodalia, com Sant Martí de Sesgueioles i Sant Andreu de Pujalt entre d’altres. Mossèn Enric es mantindrà com a rector de Jorba i de les altres parròquies que portava, però tindrà l’ajuda d’un vicari, Mn. Etienne Habimana per l’atenció d’aquest important conjunt de comunitats.

Per altra banda Mossèn Joan Sanglas, fins ara a Calaf, passa a ser adscrit a les parròquies de Torelló i per tant s’haurà de nomenar un nou Arxiprest de l’Anoia-Segarra perquè ell ocupava aquest càrrec.

Hi ha dos nomenaments més que afecten a la comarca: Mossèn Joan Maria Vianney Gakwandi és nomenat vicari de les parròquies de Santa Maria i la Sagrada Família d’Igualada i l’igualadí Mn. Lluis Vidal Buixeda, recentment ordenat diaca, és enviat a la Universitat Gregoriana de Roma a estudiar Dret Canònic.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Hola buenos días Enric. Soy Montserrat una madre que busca trabajo urgentemente, la asistenta que lleva mi caso, me dijo que le preguntase si usted necesitaba personal, a media jornada o por horas como ayudante, limpiadora etc. Lo ideal seria media jornada ya que estoy haciendo de madre, padre, taxista de mis hijos. Me gustaría saber si le puedo llevar mi currículum? Gracias!

FER UN COMENTARI

*