Inici Destacats Mossèn Enric Garcia, nou rector de Calaf

Mossèn Enric Garcia, nou rector de Calaf

COMPARTIR

​Com cada any a final del curs pastoral, el bisbe de Vic fa nomenaments de nous rectors i vicaris. El més destacat a nivell anoienc és la substitució de Mossèn Joan Sanglas per Mossèn Enric Garcia, de 47 anys, com a rector de Calaf i de les parròquies de la rodalia, com Sant Martí de Sesgueioles i Sant Andreu de Pujalt entre d’altres. Mossèn Enric es mantindrà com a rector de Jorba i de les altres parròquies que portava, però tindrà l’ajuda d’un vicari, Mn. Etienne Habimana per l’atenció d’aquest important conjunt de comunitats.

Per altra banda Mossèn Joan Sanglas, fins ara a Calaf, passa a ser adscrit a les parròquies de Torelló i per tant s’haurà de nomenar un nou Arxiprest de l’Anoia-Segarra perquè ell ocupava aquest càrrec.

Hi ha dos nomenaments més que afecten a la comarca: Mossèn Joan Maria Vianney Gakwandi és nomenat vicari de les parròquies de Santa Maria i la Sagrada Família d’Igualada i l’igualadí Mn. Lluis Vidal Buixeda, recentment ordenat diaca, és enviat a la Universitat Gregoriana de Roma a estudiar Dret Canònic.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*