Inici Destacats Mor Salvador Vázquez, el soci número 1 de la UD San Mauro

Mor Salvador Vázquez, el soci número 1 de la UD San Mauro

COMPARTIR

Montbui ha perdut aquest Nadal una de les persones que més van fer per la vida associativa del municipi, especialment des de la vessant esportiva. Salva Vázquez Hernández, soci número 1 de la Unió Esportiva San Mauro, exjugador i exdirectiu, ens deixava com a conseqüència d’una malaltia a l’edat de 77 anys. Salvador Vázquez també va ser regidor de Via Pública de l’Ajuntament de Montbui, formant part de l’equip de govern socialista entre els anys 1999 i 2003.

La cerimònia de comiat per Salvador Vázquez es va dur a terme aquest dimecres al matí al tanatori d’Igualada, que va quedar-se petit davant la gran afluència de persones de tots els àmbits que van voler-hi donar l’últim comiat, entre ells diferents autoritats montbuienques encapçalades per l’alcalde Teo Romero.

Salvador Vázquez, procedent de Cáceres, va ser una de les persones que es va establir a l’incipient nucli urbà montbuienc durant la dècada dels 60 del segle passat. Va ser una persona de referència en l’àmbit associatiu del municipi, i especialment en el creixement de la Unió Esportiva Sant Maure, club on va sobresortir per ser un dels directius més importants especialment en l’etapa de la presidència de Juan Luque.

FER UN COMENTARI

*