Inici Societat Mor l’exalcalde de Calonge de Segarra, Ramon Maria Fitó

Mor l’exalcalde de Calonge de Segarra, Ramon Maria Fitó

COMPARTIR

L’exalcalde de Calonge de Segarra, Ramon Maria Fitó i Besora, ha mort aquest diumenge 3 de novembre als 69 anys després de lluitar contra una llarga malaltia.

Ramon Maria Fitó va ser alcalde de Calonge de Segarra durant cinc legislatures consecutives, de l’any 1987 fins al 2007, i regidor del consistori calongí durant una legislatura més, del 2007 a l’any 2011.

En el marc de la seva alcaldia cal destacar la portada d’aigües a les masies i nuclis del municipi, la millora de camins, carrers i places dels pobles, la electrificació rural de varies masies, la potenciació de les festes tradicionals calongines i la creació de Ràdio Altiplà.

L’Ajuntament de Calonge de Segarra vol agrair la gran feina que en Ramon Maria va fer pel municipi al llarg de la seva trajectòria, “una feina que sense dubte va contribuir a la millora i avenç de Calonge de Segarra”, segons expressa el consistori en un comunicat.

A banda de la seva implicació amb el seu municipi, en Ramon Maria participava activament en diferents entitats i associacions culturals, sindicals, polítiques, civils i de lleure.

El funeral serà aquest dilluns dia 4 de novembre a les 12.00 h del migdia a la parròquia de Santa Fe de Calonge de Segarra. Des de l’Ajuntament es vol fer manifest el condol a la seva família i amics.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*