Inici Societat Mor una jove a Vilanova del Camí

Mor una jove a Vilanova del Camí

COMPARTIR

Una noia de 19 ha mort aquesta matinada a Vilanova del Camí a causa d’una aturada cardíaca a la zona de l’Embarraca’t. El Servei d’Emergències de Catalunya (SEM) ha rebut l’avís prop de les quatre de la matinada i li han notificat que la jove estava inconscient. Segons informa el portal informatiu de l’Ajuntament de Vilanova del Camí, la jove col·laborava a la barraca Budokan Vilanova en el moment que ha caigut a terra. El mateix ha Ajuntament ha trasmès que des de Budokan Vilanova asseguren que la jove “va estar bé tota la nit”. Els seus companys l’han intentar reanimar abans de l’arribada del SEM, però no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida.

El SEM s’hi ha desplaçat amb tres unitats. Les causes que li han provocat l’aturada cardíaca són desconegudes, a l’espera del que digui l’autòpsia. L’Ajuntament de Vilanova del Camí ha suspès tots els actes de la Festa Major previstos per avui i ha decretat un dia de dol.

COMPARTIR

1 COMENTARI

  1. Te vamos a hechar muchísimo de menos. Tu alegría y tu forma de ser. Un beso allí donde estés un un abrazo sin fin para la familia. Comparto el dolor

FER UN COMENTARI

*