Inici Societat Mor Joan Rojas, l’empresari igualadí fundador de Buff

Mor Joan Rojas, l’empresari igualadí fundador de Buff

COMPARTIR

L’empresari igualadí i fundador de l’empresa Buff, Joan Rojas, ha mort aquest dilluns als 72 anys com a conseqüència d’un càncer, segons han informat fonts familiars. Rojas va fundar l’empresa al 1991, una de les companyies de la capital de l’Anoia amb més vocació exportadora, ja que ven a més de 70 països. Avui té gairebé 200 treballadors i la seva seu central a Igualada, que acull tots els processos de producció, disseny, estampació, comunicació i màrqueting dels productes, va ser ampliada fins als 12.500 m2 l’any 2016. L’empresari va iniciar la fabricació dels tubulars com un accessori personal per a la seva família que es va acabar convertint en producte de consum. En els últims anys, havia dedicat el seu temps a la seva família i amics i a les seves aficions. Rojas estava casat i tenia set fills i vuit néts.

Condol dels treballadors de Buff i de l’ADF La Tossa

Els treballadors de l’empresa, a través d’un comunicat, han expressat el màxim còndol i respecte per la familia i han agraït la confiança dipositada per Rojas en el seu equip durant tots aquests anys.

L’Associació de Defensa Forestal “la Tossa” de Santa Margarida de Montbui, de la que Joan Rojas formava part, també ha lamentat la seva pèrdua. Rojas formava part de la junta directiva de l’ADF des d’aproximadament els últims 10 anys, va desenvolupar diversos càrrecs en el sí de l’entitat, inclòs el càrrec de president.

Els socis i voluntaris de l’ADF volen agrair la feina desinteressada que el Joan va realitzar a l’entitat i destaquen “la bona voluntat, la constància, el treball i la implicació personal que va posar per que l’ADF funcionés”. A través d’un comunicat, expressen que “la seva pèrdua deixa coixa i afligida l’entitat i els seus socis, però recordem amb alegria la seva contribució i la seva persona”. Des de l’ADF volen donar l’escalf a la família i amics per superar aquests moments difícils.

 

Marc Castells: ‘un emprenedor genuí’

L’Ajuntament d’Igualada ha manifestat el seu condol per la mort de Joan Rojas, a qui l’alcalde, Marc Castells, destaca com “un emprenedor genuí que va aconseguir, amb el treball i esforç constants, crear una marca que és referent mundial i que ha posicionat Igualada al mapa”.

L’Ajuntament de la ciutat trasllada el condol a la seva família, amics, companys, treballadors i als àmbits del tèxtil i l’esport en el seu conjunt.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*