Inici Festes Montmaneu viu una exitosa Festa de la Caldera

Montmaneu viu una exitosa Festa de la Caldera

COMPARTIR

[Img #4525]Malgrat el fred -molt més suportable amb el sol que lluïa aquest diumenge- centenars de visitants s’han apropat a la Festa de la Caldera de Montmaneu, on no han faltat els ingredients habituals d’aquesta jornada festiva: el mercat, l’animació, les calderes amb escudella i el calderer d’honor, l’actor Jordi Martínez.

Al llarg del matí, el grup de Recreació «Els Miquelets de Catalunya» va fer demostracions de com es combatia al [Img #4523]segle XVIII, amb instrucció, desfilades, demostracions de foc real i una cloenda de jornada amb l’himne dels Segadors.

El Calderer d’honor de Montmaneu enguany ha estat Jordi Martínez, actor de teatre, cinema i televisió. Popularitzat en els darrers anys pels seus treballs a sèries de TV3 com «Ventdelplà» i «Kubala, Moreno i Manchón». Martínez ha estat acompanyat per l’amfitrió, l’alcalde de Montmaneu Enric Ametller; el [Img #4524]president de la Diputació de Barcelona, Salvador Esteve; el diputat d’educació i TIC i alcalde d’Igualada, Marc Castells i el president del Consell Comarcal de l’Anoia, Xavier Boquete.

Després de l’acte de nomenament del calderer d’honor, els mestres calderers han enllestit l’escudella, que han degustat els centenars d’assistents a la Festa de la Caldera, una cita ja imprescindible al calendari anoienc.
[Img #4527]

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*