Inici Destacats Montmaneu celebrarà la seva Festa Major inaugurant nou ajuntament

Montmaneu celebrarà la seva Festa Major inaugurant nou ajuntament

COMPARTIR

Aquest cap de setmana el municipi de Montmaneu celebrarà la seva Festa Major i aprofitarà per a inaugurar les obres d’ampliació i renovació de l’Ajuntament. Tots els actes seguiran les normes de seguretat sanitària.

La festa començarà dijous amb una caminada popular, l’engalonament de la plaça i el concert de nit dels Stromboli Jazz Band. Divendres a les vuit del vespre tindrà lloc el pregó i a continuació concert a càrrec d’Eduard.

Dissabte arribarà carregat d’actes i començarà amb el repic de campanes de Festa Major. A dos quarts de dotze tindrà lloc la inauguració del nou ajuntament amb la visita de la presidenta de la Diputació, Núria Marin que farà uns parlaments a l’escenari juntament amb l’alcalde. Anteriorment, una comitiva formada per polítics hauran anat a fer la visita oficial de les noves instal·lacions. A partir de les dotze i fins les dues, les portes de l’Ajuntament estaran obertes per a tothom que el i un vermut per a tothom. A la tarda, seguirà la festa amb l’espectacle infantil “Més Tumàcat” i a les set hi haurà el bingo popular. A la nit tindrà lloc el concert a càrrec del grup igualadí “Karaokes band”.

Diumenge començarà a les dotze amb la Missa solemne amb l’acompanyament musical de l’Orquestra Costa Brava que seguiran tocant cobla i sardanes durant el vermut a la Plaça Major i a les set del vespre oferiran el concert de Festa Major.

La Festa Major no acabarà fins dilluns que hi haurà la sortida en bici o a peu cap a La Font de la Panadella. A les onze, activitat a la pista poliesportiva amb partits de tenis taula, futbol sal i bàsquet femení. A es dotze missa de difunts a la capella de la Mare de Déu de la Creu, a les sis de la tarda, cursa atlètica i el punt final, el posaran les havaneres a les vuit del vespre a la Plaça Major amb el grup “Els Pescadors de l’Escala”.

L’alcalde del municipi, Àngel Farré, manifesta la seva satisfacció per, tot i les restriccions, poder celebrar la Festa Major i fa una crida a la responsabilitat als veïns i veïnes. “Serà una altra Festa Major diferent, però que mantindrà intacta la nostra identitat i el segell de la nostra gent. Visquem-la doncs, amb il·lusió però també amb responsabilitat”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*