Inici Societat Montmaneu ampliarà i reformarà el seu ajuntament

Montmaneu ampliarà i reformarà el seu ajuntament

COMPARTIR

La Diputació de Barcelona ha elaborat l’Avantprojecte d’ampliació i adequació de l’ajuntament de Montmaneu, i també el Projecte executiu de la primera fase d’obres. Aquests treballs, consistents en l’adequació dels espais, s’executaran previsiblement en vuit mesos i tindran un cost de 257.348 euros, dels quals la Diputació aportarà prop del 50% del pressupost. En una segona fase, es realitzarà l’ampliació de l’equipament.

La casa consistorial de Montmaneu té les seves dependències a la primera planta d’un edifici del carrer de la Panadella. En planta baixa hi havia el consultori mèdic, però ara aquest espai està desocupat. Recentment, l’Ajuntament ha comprat la finca veïna amb la idea d’ampliar les dependències municipals.

Aquest projecte inclou una primera fase, a nivell de projecte executiu, que permetrà adequar les dependències municipals actuals, tot incorporant els espais de planta baixa, fent-les accessibles a persones amb mobilitat reduïda. També es resoldran problemes d’humitat i manca de confort tèrmic, de manera que millorin el servei a la ciutadania i les condicions laborals dels treballadors.

La segona fase, inclosa en el treball com a avantprojecte, estableix les línies bàsiques per a la futura ampliació de l’equipament.

FER UN COMENTARI

*