Inici Infoescoles Montclar i Mestral presenten el programa Join Up!

Montclar i Mestral presenten el programa Join Up!

COMPARTIR

[Img #19778]Montclar i Mestral s’adhereixen al programa Join Up de l’empresa Aimsolo per tal de complementar l’orientació i l’assessorament dels alumnes de 4t d’ESO i 1r de Batxillerat de cara al seus futurs estudis universitaris i posterior món laboral.

 

El passat 22 de gener el Museu de la Pell d’Igualada es va omplir de gom a gom per rebre la informació de primera mà, ja que es tracta dels primers centres educatius de l’Anoia a oferir aquest servei que segueix assessorant els alumnes quan són a la universitat i que els ajuda a trobar feina quan ja s’han graduat. Un noi de Mestral o una noia de Montclar de 16 anys poden ser presentats a qualsevol empresa del territori un cop se’ls hagi elaborat el seu perfil professional avançat en el temps.

 

Es tracta d’un pla de treball innovador que fan coordinadament la direcció de les dues escoles, els tutors, les ampes i les famílies, en contacte amb el teixit empresarial de la zona. El finançament del pla corre a compte dels pares que ho sol·licitin (un 40%), de les ampes en un 30% i del pressupost de promoció de les escoles, la resta.

 

Així, el projecte Join Up es concreta en un informe d’orientació professional, l’tinerari formatiu proposat per accedir-hi, els centres i/o universitats que ofereixen la formació proposada i el posterior seguiment anual.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*