Inici Poliesportiu La montbuienca Maria Cosano, podi al Campionat d’Espanya de rítmica

La montbuienca Maria Cosano, podi al Campionat d’Espanya de rítmica

COMPARTIR

maria-cosanoEl 2 i 3 de desembre es va celebrar a Múrcia el Campionat d’Espanya de conjunts de gimnàstica rítmica. La montbuienca Maria Cosano va assolir la tercera plaça del podi en aquest campionat d’Espanya, amb el seu equip Club Esportiu Rítmica Pratenc en el Prat de Llobregat, ascendint al nivell de primera.

La competició celebrada a Murcia consistia en realitzar dos balls, un divendres i un altre dissabte, en el que les puntuacions dels dos dies s’ensumaven. Divendres es col·locaren en la quarta posició amb una puntuació de 12.050 i el dissabte 12.200 es col·locaren a la tercera posició des de primera hora de la tarda del dissabte, mantenint aquesta posició fins al acabament de la competició. També van tenir un extra de passar a la final com a recompensa de la classificació general dels dos dies y ballar diumenge, però ja sense la pressió i sí mes a gaudir.

El conjunt sènior i amb cinc cintes composat per la Maria i per cinc companyes mes la Blanca, la Claudia, la Jenny, l’Anna i la Laia i per suposat l’entrenadora Sonia Cabello i la Nana, han treballat de valent en totes les competicions celebrades a Catalunya per poder arribar en un bon estat de forma y consolides d’aquest conjunt i poder assegurar la competició en el campionat d’Espanya, on els conjunts que hi participen tots tenen un nivell a la alçada de la competició, un total de quaranta dos conjunts participants cinc dels quals eren catalans.

FER UN COMENTARI

*