Inici Destacats El montbuienc Nacho Fajardo jugarà amb la Selecció Espanyola

El montbuienc Nacho Fajardo jugarà amb la Selecció Espanyola

El jove montbuienc Nacho Fajardo ha estat seleccionat per jugar els europeus de Praga d’esquaix amb el combinat espanyol el proper mes de maig. Nacho de 13 anys, formarà equip amb un murcià i una catalana a la categoría de menors de 15 anys.

Fajardo marxa amb un sotscampionat sota el braç. El passat 22 d’abril, el Club Natació Sant Andreu va acollir el Campionat de Catalunya sots 13 i sots 17 mixte, amb la presència de 3 anoiencs.

Els favorits al títol, P. Georgiev i Pablo Dolz es van imposar, tot i tenir dues finals molt disputades. A la categoria sots 13 el jugador del Club Ciudad Diagonal, Philip Georgiev, es va imposar a la final a Hugo Lafuente del squash Malgrat en un partit força igualat, decidint-se al cinquè joc, amb parcials de 11/8 11/7 4/11 9/11 i 11/7. El tercer lloc va ser pel jugador de l’Esportiu Rocafort, Joan Serna, al derrotar al jove Marc Altarriba (Malibú) per 3 jocs a 0.

A la categoria sots 17, el montbuienca Nacho Fajardo va fer final amb el jugador del C.N.Sant Andreu, Pablo Dolz. Fajardo va tenir un 2-0 a favor però finalment Pablo Dolz, que entrena rtambé a Igualada va remuntar guanyant per 3 jocs a 2, 8/11 6/11 11/8 12/10 i 11/7. El tercer lloc va ser pel Pol Rami (Nick Spa&Sport de Barcelona) per davant de Noel Hita, júnior que també entrena els dimarts al club igualadí.

Cal destacar la bona actuació a la categoria sots 13 de Nil Aguilera, 6è a S13 i de Montse Fajardo que va ser setena també a S13.