Inici Destacats El montbuienc Marcel Reymundi i Jacko, campions d’Espanya de canicross

El montbuienc Marcel Reymundi i Jacko, campions d’Espanya de canicross

El passat 4 i 5 de novembre es va celebrar el campionat d’Espanya de Mushing de la temporada 2021/22 . Prop de 450 de participants en les diferents modalitats es van congregar en l’esdeveniment que es va disputar en la localitat de Olvega, a Sòria.

En Jacko i el montbuienc Marcel Reymundi van participar en la modalitat de canicross. El primer dia van recórrer per un circuït de 6,2 km amb molts trams de fang ,el qual va ser en ocasions bastant tècnic. Van entrar a meta en 2a posició a només 4 segons del primer classificat.

En la segona màniga ,que es va disputar diumenge passat , havien de córrer en un circuït de 4,2km i on la forta nevada, fred i terreny complicat va fer difícil la tasca de retallar temps ,però tot i caure a pocs metres de línia de meta i les adversitats meteorològiques i del terreny, van poder retallar temps i aconseguir el seu segon campionat d’Espanya consecutiu a només 4 segons del seu rival més directe, cobrint els 2 dies de competició els 10,5km en 30minuts i 20 segons.

Tanquen l’any de proves estatals i autonòmiques amb el títol de campionat de Catalunya absolut, segons classificats en la primera prova de la copa d’Espanya i primers classificats al campionat d’Espanya en veterans i setens absoluts.