Inici Festes Montbui viu una Festa Major d’hivern marcadament cultural

Montbui viu una Festa Major d’hivern marcadament cultural

COMPARTIR

Durant el passat cap de setmana Montbui va celebrar el gruix del programa d’activitats de la Festa Major d’Hivern, que en aquesta ocasió va tenir un caire marcadament cultural.
Divendres va tenir lloc al gimnàs de l’Escola Antoni Gaudí un espectacle infantil, a càrrec de la companyia Veus Veus. El recital “El mag Merlí” va ser vist pels infants de tercer i quart de Primària de les escoles del municipi.

Però un dels actes més destacats va ser l’onzè Concurs de Monòlegs de Montbui, que va tenir lloc divendres al vespre a La Vinícola. Com és costum, l’humor el van posar els divertits monòlegs dels participants i també un Miguel Angel Marín que, com és habitual i costum, va fer les delícies dels assitents.

Després d’uns monòlegs de gran nivell, el guanyador del primer premi va ser el jove montbuienc Aitor Urbano amb “Currículum Vitae”. El segon guardó va correspondre al també montbuienc Basili Solà amb “Dale todo” i el tercer se’l va endur el monoleguista de Mataró Javier Naya amb “El Puma”. Tots tres van rebre els guardons en cloure una gala que va omplir de gom a gom la sala d’actes del CCC La Vinícola.

L’endemà dissabte va arribar un altre dels moments destacats d’aquesta Festa Major d’Hivern al Nucli Urbà, amb el lliurament dels premis dels diferents concursos organitzats per l’Associació Inama, i que va tenir lloc als locals parroquials.

[Img #12659]El 10è Concurs de Fotografia va tenir com a guanyadora del primer premi, valorat en 90 euros,  Imma González de Vilanova del Camí per “La tendra espera”. El segon premi, valorat en 50 euros, va ser per a “Una vida plena d’afecte a les seves mans” de la també vilanovina Sonia Trenado. El tercer premi, valorat amb 25 euros, va ser per a “L’abraçada d’una mare”, del montbuienc Jordi Espinagosa. L’accèssit valorat amb un esmorzar al Bar-Restaurant Robin de Montbui va ser per a “Complicitat en la mirada” de Maria Jesús Gilberte.
En aquesta edició hi han participar un total de 18 obres.

[Img #12660]Pel que fa al I Concurs de Fotografia Via Facebook el primer premi va ser per a Kristina Alonso Acosta, de Santa Coloma de Queralt per la foto “No importa la raça, el color, el tamany o l’origen. Sempre et cuidaré”. La guanyadora es va endur una panera obsequi de “Fruits Secs Maria José”. La fotografia guanyadora del premi “M’agrada” va ser “Una gran collita” de l’odenenc Manel Cortijo, qui es va endur un val descompte de 10 euros en un pastís personalitzat, gentilesa de Tatin Igualada.

Durant el mateix acte també es van lliurar els premis del 10è Concurs de Dibuix Infantil i Juvenil.
A la categoria de 9 a 12 anys el primer premi va ser per a Ainara Ruiz (A. Gaudí); el segon va ser per a Ivan Garcia (G. Lorca), el tercer per a Wail Choulli (A. Gaudí), el quart per a Mar Susin (G. Lorca) i l’accéssit va correspondre a Mónica Medina (Institut Montbui).

A la categoria de 5 a 8 anys el primer guardó va correspondre a Núria Piñol (G. Lorca), el segon va ser per a Biel Llacuna (Montbou), el tercer el va guanyar Daniel Calvo i el quart va ser per a Izan Jaén (G. Lorca).

El tradicional Ball de la Gent Gran dels diumenges, amenitzat en aquesta ocasió per Montse Puyals, va ser la darrera de les activitats festives.

L’Ateneu del Nucli Antic, epicentre de les activitats

[Img #12658]Pel que fa al Nucli Antic, l’Ateneu Cultural i Recreatiu va ser l’epicentre de les activitats, amb l’organització de diferents sopars i dues animades nits (tant divendres com dissabte), on es van celebrar diferents campionats de cartes i jocs, i on també va finalitzar el I Campionat de Futbolí. Tampoc no hi va faltar una animada Nit de Karaoke.

El diumenge al migdia es va celebrar el Vermut Concert de Festa Major d’Hivern i també es va fer el tradicional Campionat de Dòmino. De la mateixa manera es va realitzar el Concurs de Pastissos per Berenar i es van projectar dues pel•lícules, una per als més menuts i una altra per al públic juvenil. Cal remarcar que també es va fer una xocolatada per als assistents.    

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*