Inici Societat Montbui viu una participada Festa de l’Escola Pública

Montbui viu una participada Festa de l’Escola Pública

COMPARTIR

Per segon any consecutiu, i en plena celebració del “Fem Més Escola” Montbui va organitzar la segona edició de la “Festa de l’Escola Pública”. Aquest certamen va ser promogut per Òmnium Cultural Anoia, la regidoria d’Educació de l’Ajuntament, i també va comptar amb la col·laboració dels diferents centres educatius i AMPA’s, que van posar diferents estants i paradetes durant una matinal plena de participació, animació i festa.

Les activitats es van anar succeint a la tarima ubicada en ple Boulevard, davant l’Ajuntament. Es van poder seguir diverses coreografies de rítmica i ball modern. També hi va haver “zumba” i actuacions de tabals i “cajón”. Els nois i noies de la Coral de l’Institut Montbui van completar una matinal on no hi van faltar nombrosos tallers per a la mainada, i un espectacular globus de vent ubicat a l’interior de l’Ajuntament de Montbui, on van actuar els alumnes de les diferents escoles montbuienques que participen a l’activitat dels “violins”

La Festa de l’Escola Pública, que enguany arribava a la seva segona edició, va aplegar més d’un miler de persones entre les onze del matí i la una de la tarda. Cal recordar que l’objectiu d’aquesta iniciativa és recordar la importància de l’escola pública com a institució que garanteix la igualtat d’oportunitats per a tothom.

Activitats realitzades

Durant els darrers dies s’han dut a terme nombroses activitats emmarcades en el “Fem Més Escola” d’enguany. Així, divendres passat els infants de les llars d’infants montbuienques “Santa Anna” i “L’Estel” van anar a esmorzar respectivament a les escoles Garcia Lorca i Antoni Gaudí.

També durant els darrers dies la narradora Mònica Torra ha dut a terme l’activitat “Com explicar contes a les escoles”, amb diferents sessions a les escoles Garcia Lorca, Anton Gaudí i Montbou.

Destacar que aquest dimarts 14 de març s’ha dut a terme a l’escola Antoni Gaudí la jornada de portes obertes al centre, que ofereix ensenyament infantil i de primària, per a infants entre els 3 i els 12 anys.

Properes activitats

El “Fem Més Escola” no s’atura. Així, aquest divendres dia 17 de març, al matí, Mònica Torra conduirà dues sessions de “L’hora del conte” a les llars d’infants. Tammateix el dimecres 22 de març es durà a terme una sessió de Jocs de Falda, a càrrec de Maria Rosa Corral i del 22 al 24 de març les escoles montbuienques acolliran un taller de música per a pares, mares i nens/es de les escoles que realitzarà Glòria Tomàs. El dijous 23 de març es podrà participar en el taller “Crea el teu propi conte digital” i el diumenge 26, a partir de les 11 del matí, la sala auditori de Mont-Àgora acollirà la sessió de teatre familiar “Akashia, el viatge de la llum”, amb entrada lliure i gratuïta.

El dilluns 27 a partir de les sis de la tarda es farà a la Sala Auditori de Mont-Àgora la I Gala d’Homenatge a la Comunitat Educativa, una de les activitats novedoses i que vol servir com a reconeixement a totes les persones que treballen diàriament per millorar l’educació al municipi.

Diferents activitats de teatre, un taller de música i la tradicional jornada de portes obertes a les llars d’infants municipals, prevista per al 22 d’abril, seran les darreres propostes del “Fem Més Escola” d’enguany.

FER UN COMENTARI

*