Inici Destacats Montbui tria dissabte els seus millors esportistes

Montbui tria dissabte els seus millors esportistes

COMPARTIR

Aquest dissabte a partir de les vuit del vespre tindrà lloc a la Sala Auditori de Mont-Àgora la Gala de l’Esport de Montbui, activitat que s’organitza anualment per homenatjar i premiar els millors esportistes del municipi. La gala d’enguany serà presentada per Yannick Ramis i per Maria Berenguer, i comptarà amb les actuacions de les nens de rítmica del Club Esportiu Montbui i també amb les exhibicions del grup de ball “Mont-aQua Team”.

En aquesta edició els finalistes, per categories, són els següents:

A la categoria escolar, per l’AMPA Escola Antoni Gaudí són finalistes Guillem Ariza i Eira Caballé; per l’AMPA García Lorca Xavi Alonso; Joel Fontana i Jan Miras seran els finalistes per l’AMPA Escola Montbou, mentre que Walid Ikken és finalista en representació de l’AEE Institut Montbui.

Pel que fa als finalistes d’entitats, enguany seran Iván Avilés i Raúl Tené (Futbol Sala Montbui); Alex Estruch (UD San Mauro); Raúl Cañizares i Marc Manchón (Club Tennis Montbui); José Ortego (Club Tennis Taula Montbui); Ariadna Martos i Laura Baraldés (Club Handbol Montbui); Josep Pons (Club d’Escacs Montbui); Irene Elvira i Natàlia Poch (Club Esportiu Montbui); Judit Llobet i Irene Díaz (Hoquei Club Montbui); Pablo Ordóñez i Adrián Hernández (Club Petanca Montbui); Genís Forns i Martí Escofet (Moto Club Montbui); Guillem Roig i Oriol Quintana (Club Futbol Montbui).

A la categoria d’esportistes montbuiencs que competeixen en entitats de fora del municipi són finalistes Sheila Avilés (Adidas-Terrex/Club Atlètic Igualada); Elsa Alias (Club Atlètic Igualada); Nacho Fajardo (Igualada Squash); Montse Fajardo (Igualada Squash); Carlos Simón (Club Futbol Igualada); Anna Bernadí (Club Futbol Igualada); Bernat Benito (CE Manresa); Fidel Serra (Club EGIBA Manresa) i Oriol Martí (UE Cornellà).

Durant la gala es lliuraran tammateix nombroses mencions especials per ascensos, títols, al mèrit esportiu i també es reconeixerà a persones i entitats que han treballat per la dinamització de l’esport en el municipi.

S’espera com és habitual una nombrosa representació de les entitats i esportistes montbuiencs a una gala organitzada per l’Ajuntament de Montbui, a través de la regidoria d’Esports.

Cal recordar que l’entrada a aquest esdeveniment serà únicament amb invitació, atesa la limitació de l’aforament. Per poder-hi accedir caldrà portar la corresponent invitació, i tothom que ocupi seient haurà d’accedir amb entrada. En finalitzar la Gala de l’Esport hi haurà un piscolabis per als assistents.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*